Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Vendéglátás, idegenforgalom vezető állások, munkák

47 db találat
Szűrés
  • Étteremvezető-helyettes

    8172 Balatonkenese, Koppány sor 41.
    Balatoni szálloda 100 + 120 fős éttermének és konferencia központjának működtetésében és irányításában való teljes körű részvétel Új munkatársak kiválasztásában való részvétel, munkatársak betanítása, folyamatos tréningezése Munkafolyamatok, munkafeladatok szervezése Vendéglátó e...
    Friss
  • Konyhafőnök

    8600 Siófok, Vécsey Károly utca 20.
    A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés. Új ételek ételsorok összeállítása. Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása. A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP...
    ma 10:50
  • Felel az étterem napi működtetéséért, munkájáért és a személyzetért Biztosítja a vendégek igényeinek magas színvonalú kiszolgálását Irányítja a személyzet munkáját, meghatározza feladatait és ellenőrzi azokat Biztosítja a személyzet megfelelő felkészültségét, tréningezi a csapato...
    tegnap 16:05
  • Különböző nemzetiségű vendégeket fogadnál és kommunikálnál velük Naponta akár több ezer embernek segítenél kiadni a jegyét Elsajátítanád a számlák készítésének folyamatát Megtanulnád a jegytípusok, csoportok rendszerezését
    tegnap 12:30
  • Tárlatvezetés magyar, angol és/vagy német nyelven Foglalások felvétele, rögzítése, kassza kezelése Egyéb adminisztrációs és kisegítő feladatok elvégzése
    tegnap 08:25
  • Éttermi dolgozók munkájának irányítása, felügyelete Rendezvények lebonyolítása, koordinálása Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Ügyfelekkel és beszállítókkal való tárgyalás  
    tegnap 00:50
  • A teljes étterem szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása - az étteremvezető közvetlen irányítása alatt.
    tegnap 00:20
  • Kivitelezés alatt álló 4*-os szálloda és a hozzá kapcsolódó 6 szintes irodaház megvalósítási folyamataiban való részvétel szállodaipari-, vendéglátóipari szempontokkal, ötletekkel, javaslatokkal Az elkészült komplexum (átadás: 2024 év vége - 2025 év eleje) napi működésének teljes...
    ápr. 26.
  • A feladatkör két fő részből áll: Csapat menedzselése A Covid óta dinamikusabban változó csoportokból csapat kovácsolása A munkatársak emberi és szakmai vezetése A hotel HR feladatainak ellátása: teljesítmény menedzsment, csapatok alakítása, toborzás, kiválasztás Magas színvonalú...
    ápr. 26.
  • - leendő partnereink felkutatása - meglévő partnereinkkel való kapcsolattartás - partnereink látogatása - cukrász termékeink értékesítése rendezvényekre - workshop programjaink értékesítése - ajánlatok készítése
    ápr. 26.
  • Marketinges feladatok ellátása, social media felületek kezelese Admisztrációs feladatok ellátása Pezsgő terasz működésének segítése Környezet rendben tartása Vendégek fogadása, eligazítása A workshopokon pincérfeladatok ellátása, pezsgőelőkészítésben való részvétel Egyéb kisegítő...
    ápr. 26.
  • Az étterem vezetése, mindennapi és általános teendőkkel Az étteremben dolgozó munkatársak munkájának irányítása, ellenőrzése Munkaerő toborzása, képzése, tréningezése Heti étlap rögzítése Rendelések felvétele Adminisztrációs feladatok: vendéglátó szoftver, riportok, hatósági doku...
    ápr. 26.
  • Fő feladatkörök: - a vendégeink kedves, gyors, és pontos kiszolgálása, probléma esetén panaszkezelés - áru rendelése, feltöltése és ellenőrzése - a HACCP szabályainak betartása és betartatása - aktív komunikáció a vezetőséggel és árubeszállítókkal - egy kisebb, 2-3 fős csapat irá...
    ápr. 25.
  • Recepciós

    4025 Debrecen, Hatvan utca 17.
    Vendégek be- és kiléptetése, számla készítés. Felmerülő helyzetek/problémák kezelése. Debrecen látnivalóiról való tájékoztatás nyújtása.
    ápr. 25.
  • A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...
    ápr. 25.
  • A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítése
    ápr. 25.
  • Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítése
    ápr. 25.
  • Actively participating in organizing, coordinating, and in the smooth running of luxury events and banquets Leading by example and being a role model to other colleagues in the team Distributing daily tasks and providing briefings to waiters and hostesses Overseeing the work of c...
    ápr. 25.
Álláspályázataim Jelentkezések
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim