Gyakorlattal rendelkező minta motivációs levél logisztika területen

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Profession.hu oldalain láttam, hirdetésüket 2013. április 10-én, amelyben Logisztikus munkatársat keresnek. Csatoltan küldöm szakmai önéletrajzomat.

Az Önök által meghirdetett állás nagyon érdekel, meggyőződésem, hogy az elmúlt 8 évben szerzett szakmai tapasztalataim és tudásom, amelyet a vevők kiszolgálásában, a fuvarszervezésben és nyomon követésben szereztem, az Önök cégénél is jól használható lesz.

Édesanyám orosz származású, így az orosz nyelvet második anyanyelvemként használom. Az orosz piacismeretem is nagyon alapos, mivel 5 éve dolgozom együtt kinti partnerekkel, ami gyakori kiutazásokkal jár együtt, ami lehetővé tette számomra az ottani munkakultúra és szokások megismerését is. Jelenleg Egerben élek, a budapesti költözés-családi okok miatt már folyamatban van, ezért számomra a budapesti állás május 1-től betölthető.

Néhány szót szeretnék írni magamról: jó problémamegoldó képességem van, a felmerülő nehézségeket a munkám jellegéből adódóan azonnal kell is kezelnem, hozzászoktam a nagyfokú terheléshez és a gyors döntéshozatalhoz.

Nagy kihívás lenne számomra, ha tapasztalataimat az Önök cégénél is hasznosíthatnám.

Várom hívásukat!

 

Üdvözlettel:

Kovács Gyula
Mobil: +36 20- 123-4567