Gyakorlattal rendelkező minta motivációs levél könyvelő területen

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Profession.hu oldalon, az 1234 referenciaszámon találtam rá az Önök hirdetésére. Csatoltan küldöm szakmai önéletrajzomat szíves megtekintésre.

AZ Önök által írtaknak megfelelően többéves könyvelési tapasztalatom van, leginkább kereskedelmi cégeknél, és 14 hónapos könyvelői tapasztalatot szereztem az Egyesült Királyságban is, ahova az angol nyelvtudásom tökéletesítése miatt utaztam ki. Angoltudásom középfok feletti, napi szinten kellett eddig is használnom, szakmai szövegeket értem, feladatokat gond nélkül megoldom angolul.

Az elmúlt időszakban önállóan dolgoztam, a legutolsó munkahelyemen a bérszámfejtő és a junior könyvelő munkáját is felügyeltem, a felelősséget vállalom az általam elkészített szakmai munkákért. Szakmai ismereteimet naprakészen tartom, rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre.

Számomra nagy kihívást jelentene az Önök jó nevű és sikeres cégénél dolgozni, ahol az eddig megszerzett tudásommal - úgy gondolom - hozzá tudnék járulni a háttér tevékenység gördülékeny és hibamentes működéséhez.

Bízom benne, hogy lehetőségem nyílik majd egy személyes beszélgetésen is meggyőzni Önöket az alkalmasságomról.

 

Üdvözlettel:

Pál Péter