Szakmunkás, villanyszerelő motivációs levél minta letöltése

A kísérőlevél mintát csak ötletadónak használjuk. A sajátunkat mindig az adott álláshirdetésre szabottan készítsük el!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Profession.hu állásportálom láttam meg a hirdetésüket, melyben Villanyszerelőt keresnek.

Az állásra jelentkezem, az önéletrajzomat csatoltan küldöm.

Több mint 10 éves villanyszerelési tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt években családi házak, üzemcsarnokok komplett villanyszerelési munkálatait, ezek felújítását és karbantartását is végeztem. Üzemzavar elhárításban és villamos gépek szerelésében is jelentős gyakorlatom van.

2010-ben 10 hónapot Ausztriában dolgoztam egy üzemi hálózat kialakításán, az itt szerzett tapasztalatokat szakmai feladataimban azóta is tudom  hasznosítani. Az elmúlt években üzemi balesetem nem volt, mindig ügyelek a munkavédelmi szabályok betartására.

Tudok önállóan dolgozni, és csapatmunkában is megállom a helyemet, az adott körülményekhez jól tudok alkalmazkodni. A hétvégi munkavégzés számomra teljesen elfogadható.

Kecskeméti lakos vagyok, szívesen dolgoznék egy olyan helyi cégnél, ahol a szakmai tapasztalatomat és a munkához való hozzáállásomat, illetve a megbízhatóságomat elismerik.

A legutolsó munkahelyem Vida László építőipari vállalkozónál volt. Sajnos gazdasági okok miatt a vállalkozás tönkrement, ezért szűnt meg a munkahelyem. Akár azonnal is tudok kezdeni. Az elvégzett munkáimról listája és az ezekről készült fényképek ide kattintva tekinthetőek meg.

Bízom benne, hogy egy személyes találkozásra is sor kerül és meggyőződhetnek arról, hogy jó választás vagyok az Önök számára.

 

Üdvözlettel:

Balog Tibor
Mobil: 0630 123 4567