Állások, munkák és állásajánlatok

11 db találat
 • Minőségügyi rendszerkoordinátor

  9700 Szombathely, Vépi út 10.
  Belső rendszer és folyamat- illetve további auditok tervezése, elvégzése Auditeredmények nyomon követese, intézkedések meghatározásban való részvétel, végrehajtott intézkedések ellenőrzése Külső vevői, független auditok támogatása, (koordinálás, előkészíté.
 • Termeléstervező

  Sárvár
  Rendelések kezelése folyamatos vevői kapcsolattartással Termelési tervek készítése Vállalatirányítási rendszer használata Munkafolyamatok összehangolása Kimutatások készítése Termelési eredmények nyomon követése napi szinten
 • Fröccsöntő részlegvezető Karriertipp!

  9027 Győr, Almafa utca 8.
  A fröccsöntő üzemrészleg határozott kézzel történő teljes körű irányítása A 40 fős terület hatékony és költségtudatos szervezése, erőforrások optimalizálása Minőségtudatos gyártás biztosítása, 0 hibakvótára törekvés Optimalizálási és hatékonyság nö.
 • Termeléstervező - termelés koordinátor

  1106 Budapest, Porcelán utca 1.
  A termelés koordinálása és termelési program összeállítása a vevői igények, valamint a gyártási kapacitás figyelembevételével; a termeléshez szükséges erőforrások (munkaerő, anyag, eszköz, energia) kézbentartása és optimalizálása. Termelés.
 • Gyártástervező

  8000 Székesfehérvár, Holland fasor 4.
  Vevői lehívások alapján a legoptimálisabb termelési terv elkészítése, Gyártási- ütemezés és sorrend, szükség esetén a prioritás meghatározása, Vevői lehívás változás esetén a termelési tervek aktualizálása, Termékváltozások nyomon követése és gyárt.
 • Gyártástervező

  Komárom
  A gyártás tervezése a vevői lehívások alapján heti és napi szinten Termelés napi ütemezése Rendszeres egyeztetés más részlegek gyártástervezőivel Folyamatos egyeztetés a beszerzéssel és a kiszállítással Gyártási folyamat felügyelete, vissza.
 • Gyártástervező

  Érd
  Vevői igények összesítése, termelési terv készítése A termelés nyomon követése, határidő-figyelés Rálátás a raktárkészletre Folyamatos egyeztetés a projektvezetőkkel, vevőkkel és a csoportvezetőkkel Váratlan helyzetek gyors és hatékony keze.