Állások, munkák és állásajánlatok

16 db találat
 • Karosszérialakatos csoportvezető

  1117 Budapest, Szerémi út 63.
  karosszérialakatos műhely napi tevékenységének koordinálása kárügyintézés (bejelentés, alkatrész leadás, pótszemle kérés) karosszéria munkafelvétel javítási kalkulációk készítése
 • Méréstechnikai terület vezető Karriertipp!

  2700 Cegléd, Külső Kátai út
  Elektronikai mérés terület szakmai és szervezeti vezetése, felel a minőségért és a teljesítményért a tesztterületen, folyamatos fejlesztés folyamatok és termékek tekintetében, magas fokú költségtudatosság, felelős a költségcsökkentő intézkedések bevezetéséért, magabiztos tárgy.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  535 000 Forint
 • Műszaki vezető

  Szentendre
  Vállaltunk műszaki jellegű tevékenységeinek irányítása, összefogása és koordinálása. A gyártási folyamatok és a késztermékek minőségének biztosításával, kapcsolódó információk összegyűjtésével, továbbításával kapcsolatos feladatok végzése. A folyamatos gyártásellenőrzési folyamat...
 • Fröccsöntő részlegvezető Karriertipp!

  9027 Győr, Almafa utca 8.
  A fröccsöntő üzemrészleg határozott kézzel történő teljes körű irányítása A 40 fős terület hatékony és költségtudatos szervezése, erőforrások optimalizálása Minőségtudatos gyártás biztosítása, 0 hibakvótára törekvés Optimalizálási és hatékonyság nö.
 • Projektmérnök

  2890 Tata
  új / módosított prés-, és hegesztőszerszámok bevezetése szériagyártásba, státuszaik felkövetése kapcsolattartás a központtal és a szerszámbeszállítókkal, esetleges látogatásokon és szerszámátvételeken való részvétel részvétel konstrukciós megbeszéléseken
 • Műszakvezető

  1222 Budapest, Nagytétényi út 72.
  A műszakra irányadó termelési program megvalósítása, nyomon követéseA dolgozók vezetése, és visszajelzések adása a vállalat irányelveinek megfelelőenA termelési feladatok felügyelete.
 • Festő Üzemfenntartás vezető

  Törökszentmiklós
  Festőberendezés komplex üzemvitelének biztosítása (előkezelés, KTL alapozás, por-fedőfestés, conveyor technika). A berendezés üzemeltetése. Napi karbantartások, hibaelhárítások irányítása. Karbantartások, felújítások, modernizációk folyamatos terve.
 • Egyedi gépgyártás – részlegvezető

  2941 Ács, Banai út
  Termékfejlesztés gépészeti konstrukciójának kidolgozása, megtervezése, kivitelezése (építőipari termékeket előállító gépek, gépsorok). Együttműködés a főmérnökkel és projektvezetőkkel. Projektek támogatása gépészeti oldalról, telepítések lebonyolítása Gyár.
 • Gyártástervező

  Komárom
  A gyártás tervezése a vevői lehívások alapján heti és napi szinten Termelés napi ütemezése Rendszeres egyeztetés más részlegek gyártástervezőivel Folyamatos egyeztetés a beszerzéssel és a kiszállítással Gyártási folyamat felügyelete, vissza.
 • Teamleiter Betriebsmittel

  Balatonfűzfő
  Verantwortet die Abteilung Betriebsmittel Plant und führt Mitarbeiter der Instandhaltung Sorgt für reibungsloser Betrieb der täglichen Produktion durch funktionstüchtige, gewartete Anlagen/ Sorgt für kürzest-Mögliche Ausfallzeiten der Produkt.
 • Gyártástervező

  Érd
  Vevői igények összesítése, termelési terv készítése A termelés nyomon követése, határidő-figyelés Rálátás a raktárkészletre Folyamatos egyeztetés a projektvezetőkkel, vevőkkel és a csoportvezetőkkel Váratlan helyzetek gyors és hatékony keze.