Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Hotel állások, munkák szakmunka területen
141 db találat
Szűrés
-
Az Unix Autó raktárai között a termékek pontos és sérülésmentes szállítása Budapestről indulás, fix belföldi útvonalak A termékek fel és lepakolása, áruátvételadminisztrációja Göngyöleg, visszáru kezelése Napi adminisztráció elvégzése Állandó éjszakai munkavégzés...ma 15:30
-
Az F&B részleg vezetőinek irányításával az étterem és a bár napi felszolgálási teendőinek ellátása Büféebédek, a'la carte rendelések, rendezvények lebonyolítása A rendelések gyors, pontos felvétele és teljesítése A vendégek udvarias, a szálloda színvonalának megfelelő kiszol...ápr. 23.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírásama 17:20
-
Irányítja és motiválja csapatát, emellett személyesen is segít a magas színvonalú szolgáltatás nyújtásában. Stratégiát készít a célok eléréséhez, és azok szakszerű lebonyolításához. A nyitási és zárási feladatok teljes körű elvégzése, Vezeti a műszakokat és aktívan részt vesz a n...ma 16:15
-
vendégek szakszerű éttermi kiszolgálása a Four Seasons standard-eknek megfelelően.ma 14:35
-
A szálloda területén található épületgépészeti berendezések hatékony működtetése Karbantartó csapat munkájának megtervezése, elosztása és irányítása Proaktív és reaktív karbantartási projektek megvalósítása, illetve végrehajtása munkatársak segítségével Műszaki szempontból kényel...ma 16:15
-
Igazi friss magyar kisvendéglő, a nagymama konyhája a legjobb alapanyagokból: szeretnénk megmutatni, hogy az egyszerű, letisztult, házias magyar konyha is lehet kiváló és korszerű, de ehhez Te is kellesz! Feladataid közé tartozik majd: Az ételeink magas színvonalon, receptúra sze...ma 14:00
-
az étterem napi felszolgálási teendőinek ellátása; részvétel a déli menü lebonyolításában részvétel az a la carte rendelések és rendezvények szakszerű lebonyolításában; részvétel szállóvendégek vacsorájának büférendszerű kiszolgálásában; vendégek udvarias kiszolgálása; vendégek f...tegnap 19:30
-
reggeliztetés menüztetés rendezvényeken és a'la carte étkezésekhez való felszolgálástegnap 14:20
-
Vendégek fogadása és teljeskörű tájékoztatása a kezelésekről Egyedi kezelések elsajátítása Egyedi kezelések végzése a szálloda sztenderdjeinek megfelelően Arckezelések Munkaterület és eszközök tisztán tartása napközbentegnap 09:25
-
A szálloda vendéglátó egységeinek szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása A fenti tevékenységekhez a személyi és dologi feltételek gazdaságos megtervezésében szakmai segítséget nyújt Proaktív magatartással, javaslattétellel támogatja az F&B Manager...tegnap 00:40
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankettek, bekészítések és menü étekztetés lebonyolítása. Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...ápr. 23.
-
éttermi terítéshez, felszolgáláshoz való felkészülés eszközök előkészítése, asztalok terítése, díszítése vendégek fogadása, kiszolgálása számla kiállítása italhűtők feltöltése, gépek üzembe helyezésetegnap 09:21
-
Fő céljaink: Alapelvünk, hogy jókedvűen és energikusan teljenek a mindennapjaink és nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára ahol a vezetők is aktív, rugalmas csapattagok. A jó kommunkiáció, egymás munkájának elismerése és megbecsülése nagyon fontos számunkra. Hosszútávra te...ápr. 23.
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkelápr. 23.
-
Vendégek fogadása és tájékoztatása a szolgáltatásokról, időpont foglalással Munkaterület- és a szükséges eszközök előkészítése Masszázs szolgáltatások elvégzése az előírt protokollok szerint Munkaterület tisztán tartása napközben Wellness részlegen a vendégek kiszolgálása, dokume...tegnap 14:20
-
tegnap 09:30
-
tegnap 09:30
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítéseápr. 23.
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásaápr. 23.
-
Gondoskodik az árubeszerzésről, tárolásról és készletezésről Előkészíteni a munkaterületet és a vendégteret Vendégek magas színvonalú kiszolgálása Egyedi koktél receptek ismerete és elkészítéseápr. 22.