Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák nyelvtudás nélkül
11 db találat
Szűrés
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, grillezés (ebédidőben), higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betarta...ma 14:26
-
Ételek elkészítése előre elkészített receptúrák alapján, Diétás részleg irányítása A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatá...tegnap 14:50
-
napi menük, a’ la carte ételek, reggeli kínálat (szendvics, meleg reggeli) elkészítése munkanapokon (szabad hétvége), tálalási feladatok ellátása, nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, konyhai kisegítők...May. 21.
-
Teljes körű információt és tanácsot adsz a vásárlóink számára Pontosan felméred az igényeket és szakszerűen értékesítesz Kezeled a rendeléseket Kapcsolatot tartasz...May. 17.
-
Vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek. Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is. Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek. Új, izgalmas receptötleteidet megosztod a csapattal...May. 15.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, a feldolgozásra kerülő nyersanyagok minőségének és mennyiségének ellenőrzése, az előírt technológiai folyamatok betartása, betartatása, ételek időben történő elkészítése, adagolása, tárolása, az elkészült ételek minőségi és mennyiségi elle...May. 15.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése Pontos receptúrák követése Készletek felmérése, fogyások dokumentálása Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követése Sous Chef munkájának támogatása A segédszemélyzet munkájának irányítása...May. 06.
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...May. 03.
-
Személyzeti ételek receptúra szerinti elkészítése és tálalása A munka folyamatának megszervezése A munkaeszközök és a munkaterület tisztán tartása Az ételek minőségének biztosítása Észszerű és optimális gazdálkodás Konyhai felfőzésben, termelésben való részvétel...Apr. 29.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásaApr. 25.
-
ételek elkészítése az élelmezési vezetővel egyeztetett receptúrák alapján tálalási feladatok ellátása, nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, konyhai kisegítők munkájának irányítása, takarítási feladatok...Apr. 24.