Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák nyelvtudás nélkül
25 db találat
Szűrés
-
Étlap összeállítása Árurendelés, beosztások elkészítése Napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Konyhai gépek, berendezések üzemeltetése, felügyelete, rendben tartása HACCP rendzer alkalmazása...máj. 10.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
Teljes körű információt és tanácsot adsz a vásárlóink számára Pontosan felméred az igényeket és szakszerűen értékesítesz Kezeled a rendeléseket Kapcsolatot tartasz...máj. 10.
-
O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.) YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütés...máj. 10.
-
Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában; A szakácsok és az ételek készítésében részt vevő egyéb dolgozók munkájának irányítása és koordinálása; Szakácsok és más dolgozók eligazítása az ételek készítésével, főzésével kapcsolatban; Élelmiszerkés...máj. 10.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketmáj. 09.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása. HACCP dokumentáció...máj. 09.
-
Ételek elkészítése előre elkészített receptúrák alapján, Diétás részleg irányítása A konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, Higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatá...máj. 08.
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...máj. 08.
-
Vásárlók kedves fogadása és üdvözlése Rendelések pontos felvétele Vevők udvarias kiszolgálása Pénztárgép használata Éttermi környezetben történő munkavégzés Rendszeres takarítás az üzletben Csapatmunka Pizzatészta feltétezése és sütése Konyhai eszközök és gépek rendeltetésszerű h...máj. 08.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketmáj. 07.
-
alapanyagok előkészítése, ételek elkészítése a konyhafőnökkel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, higiéniai és konyhatechnológiai...máj. 06.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése Pontos receptúrák követése Készletek felmérése, fogyások dokumentálása Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követése Sous Chef munkájának támogatása A segédszemélyzet munkájának irányítása...máj. 06.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, grillezés (ebédidőben), higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betarta...máj. 06.
-
A vezető séf utasításait követve változatos ételeket készítesz el vendégeinknek Kreatív megoldásokkal megfűszerezed még a hétköznapi recepteket is Az ételeket színvonalasan, professzionálisan tálalod vendégeinknek Új, izgalmas recept ötleteidet megosztod a csapattal...máj. 03.
-
Az alapanyagok, hozzávalók szakszerű előkészítése, az ezek folyamán fellépő veszteség minimalizálása A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása A szenior szakácsok/chefek munkájának támogatása, általuk kijelölt feladatok ellátása Az átvett alapanyagok min...máj. 03.
-
A VakVarjú Pest Étterembe keressük kollégánkat SZAKÁCS munkakörbe!máj. 02.
-
Személyzeti ételek receptúra szerinti elkészítése és tálalása A munka folyamatának megszervezése A munkaeszközök és a munkaterület tisztán tartása Az ételek minőségének biztosítása Észszerű és optimális gazdálkodás Konyhai felfőzésben, termelésben való részvétel...ápr. 29.
-
Mennyiségi és minőségi anyag, eszköz átvétel, Szállítólevél alapján a beérkezett cikkek készletre vétele, Anyag, eszköz készletek raktározási szabályzat alapján történő tárolása, Anyag, eszköz készletek kiadása, anyagmozgásokat igazoló dokumentumok elkészítése, Beérkező anyagigén...ápr. 26.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásaápr. 25.