Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal
47 db találat
Szűrés
-
A la carte Napi menü Reggeliztetés Rendezvényekre történő előkészületek, főzés Nemzetközi és magyar konyha ismeretetegnap 09:40
-
szállodai panziós étkeztetés biztosítása a’la carte ételek készítése alapanyagok előkészítése és feldolgozása együttműködés a konyhafőnökkel önálló munkavégzés konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata HACCP előírások betartása árurendelés l...ma 11:55
-
Menüfőzés, gyermek étkeztetés közétkeztetés kiszállítás önálló szakács tevékenység ( ami, magába foglalja a szakmához tartozó feladatokat)ma 08:05
-
Nemzetközi környezetben, modern, jól felszerelt, légkondicionált konyhában végezheted napi feladataid, a szálloda konyhafőnökének közvetlen irányítása alatt. 10 fős konyhai csapat közreműködésével 120 fős befogadó képességű éttermünkben szakácsainkra vár a szállodavendégek A’la...tegnap 15:20
-
Budai kisvendéglőbe hideg,- vagy melegkonyhai szakácsot keresünk!!! Gyakorlattal rendelkezők előnyben. Munkaidő:10-től 22-ig Munkabér: Megbeszélés és tudás alapján A jelentkezés menete: Fényképes önéletrajz küldése (Forgó-Hanák Krisztina részére) Személyes találkozás a konyhafőnö...tegnap 12:10
-
Előkészítés, főzés, sütés, tálalás.tegnap 11:15
-
Mediterrán típusú ételek elkészítése, kiszállításhoz.tegnap 09:15
-
reggeli elkészítése, kitálalása a reggeli kínálat frissítése árurendelés, áruátvétel költségek kézben tartása konyha tisztántartásategnap 00:45
-
VígVarjú Éttermünk csapatába SZAKÁCSOT keresünk!máj. 09.
-
- ételek magas szintű elkészítése - HACCP szabályok betartása - szakmai ambíciómáj. 09.
-
éttermünk étel kínálatának elkészítése, az ételek tálalása az ételkészítési sztenderdek maximális, következetes betartása a főzés, tálalás során, beleértve a munkafolyamatokat, higiéniai elvárásokat a konyha gazdálkodásának betartásamáj. 09.
-
Csapatunk bővítése céljából keresünk tapasztalattal rendelkező szakács kollégát IV. kerületi éttermünkbe, a Központ Bisztróba. Főbb feladatok: - ételek előkészítése és tálalása - felfőzés - rendelések elkészítésemáj. 08.
-
Egerbe, a Macok Bisztró csapatába, Macsinka János konyhájába létszámbővítés miatt keresünk gyakorlott, kreatív, fiatalos, agilis, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot. Feladatok: a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodá...máj. 08.
-
Miután Spíler Béla visszatért a müncheni Oktoberfestről, egyfolytában csak arra az életteli és vibráló légkörre tudott gondolni. Az a zene lüktetett füleiben éjjel-nappal. A tánc, a nevetés és a baráti beszélgetések jutottak eszébe, valamint a lederhosenben és dirndlben koccintó...máj. 08.
-
Nemzetközi környezetben, modern, jól felszerelt, légkondicionált konyhában végezheted napi feladataid, a szálloda konyhafőnökének közvetlen irányítása alatt. 10 fős konyhai csapat közreműködésével 120 fős befogadó képességű éttermünkben szakácsainkra vár a reggeliztetés 5:00-13...máj. 08.
-
Belvárosi fine dining éttermünkbe keressük szakmája iránt elhívatott szakács kollégánkat. Ha szeretnél a Textúra Étterembe dolgozni, Sárközi Ákos csapatában, várjuk jelentkezésed.máj. 08.
-
Szállodai szakács feladatok professzionális ellátása a Mercure márka elvárásainak megfelelően, reggeliztetés, esetenként a la carte és bankett feladatkörben is Munkaterület tisztántartása a higiéniai előírások alapjánmáj. 07.
-
Budapesten a II. kerületben lévő 4 csillagos szállodában működő étterembe megbízható és elhivatott munkatársat keres. A kijelölt ételek technológiai előírások szerinti előkészítése konyhafőnök iránymutatásai alapján Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek) me...máj. 07.
-
Feladatkör: Chef munkájának segítése a konyha napi működésének irányításában és koordinálásában Ételkészítés folyamatának felügyelete és irányítása Konyhatechnológiák ismerete Vezetői és kommunikációs készségek, konyhai személyzet irányítása, motiválása és felügyelete Kiváló időm...máj. 07.
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítésemáj. 07.