Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal
186 db találat
Szűrés
-
Az Unix Autó raktárai között a termékek pontos és sérülésmentes szállítása Budapestről indulás, fix belföldi útvonalak A termékek fel és lepakolása, áruátvételadminisztrációja Göngyöleg, visszáru kezelése Napi adminisztráció elvégzése Állandó éjszakai munkavégzés...ápr. 22.
-
folyamatos magas szintű szakmai munka biztosítása a melegkonyha, hidegkonyha, előkészítők területén kijelölt ételek elkészítése az előírásoknak megfelelően elkészített ételek adagolása, tálalása, szakszerű tárolása munkakörnyezet tisztántartása konyhai adminisztratív feladatok el...ma 15:13
-
Heti 1-2 nap ételek felfőzése és előkészítése, vagy rendezvényekre/a'la carte ételek kiadásama 13:00
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein, nyersanyagok előkészítése feldolgozása, hideg és melegételek készítése és esztétikus tálalása. Büfé reggeli, bankettek, bekészítések és menü étekztetés lebonyolítása. Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...tegnap 18:48
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásategnap 18:23
-
Az Eventrend Grouphoz tartozó ikonikus városligeti Gundel Étterem bővíti csapatát, HIDEG- ÉS MELEGKONYHÁS SZAKÁCS kollégát keres! Feladataid közé tartozik majd: hideg- és melegkonyhás feladatok magas szintű ellátásategnap 18:14
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítésetegnap 14:20
-
Keressük munkatársunkat SZAKÁCS pozícióba a tatai PLATÁN CÉGCSOPORT csapatába!ma 21:40
-
Napi menü és á la carte ételek készítésében való részvétel, az ételek precíz minőségi tálalása, nyersanyagok előkészítése, a munkafolyamatoknál a HACCP rendszer betartása, konyhai rend és tisztaság megőrzése.ma 18:15
-
Napi menü és a la carte ételek, pizza készítése.ma 17:50
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása Konyhai felszerelések és készletek kezelése és karbantartása Ételkészítési standardok betartása és higiéniai előírásoknak való megfelelésma 16:25
-
Chef de Partie kollégaként az alábbiakban számítunk Rád: - biztosítod a nyersanyagok előkészítését, feldolgozását (Különböző konyhatechnológiai eljárások alapján) ízesítését, tálalását, esetleges tárolását - elkészíted az ételeket megrendelés alapján - ismered és betartod a konyh...ma 14:55
-
ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, tálalási feladatok ellátása, a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv szerint, árú átvétel és elpakolás, konyhai takarítás munkafázisok a műszak be...ma 14:45
-
Egerbe, a Macok Bisztró csapatába, Macsinka János konyhájába létszámbővítés miatt keresünk gyakorlott, kreatív, fiatalos, agilis, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot. Feladatok: a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodá...ma 14:25
-
A konyhai dolgozók munkájának összehangolása, motiváltságuk fenntartása, személyzeti létszám optimális kihasználtsága Ételek minőségének biztosítása Gazdaságosság fenntartása; költség és ELÁBÉ kontrollja 20-30 fős személyzet koordinálása, szervezése, ösztönzése A konyha tisztaság...ma 13:15
-
Ételeink magas színvonalú előkészítése, elkészítése, tálalása Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésema 12:50
-
Napi operatív munkák elvégzés, a tálalók kollégák szakmai segítése, napi főzés és gyártáshoz tartozó élelmiszer biztonsági papírmunka elvégzésema 12:20
-
Reprezentatív ételek elkészítése, az ehhez szükséges beszerzési, készletezési feladatok ellátása. Felelősségvállalás az elkészített ételekért és feltálalásukért. Technológiai, higiénia és tisztasági előírások betartása az ételkészítés során. Közreműködés: a rendezvényterem előkés...ma 12:05
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztán tartása.ma 11:26
-
ételeink nagy mennyiségben, receptúra szerint történő elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása nagykonyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata a magas higiéniai követelményrendszer betartásama 11:20
-
reggelik, brunch tálak elkészítése előkészítés a konyha vezetőjének utasításait betartani és betartatnima 11:15