Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák középiskolai végzettséggel
29 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásama 10:35
-
Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...tegnap 14:08
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés készítésetegnap 10:10
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját...Friss
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel Előkészítés, felfőzés, pálya felkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját munkaterület tisztántartása...Friss
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...Friss
-
Érdeklődsz a libanoni konyha iránt, de nincs még tapasztalatod? Semmi gond, jelentkezz hozzánk és mindent megtanítunk. Felmerül benned a kérdés, hogy angol vagy arab nyelv ismerete elvárás-e? Nem elvárás, pusztán előny. Magyarul beszélő libanoni kollégáink segítenek a kommunikáci...tegnap 15:57
-
A személyzeti konyhában az ételek elkészítése és tálalása, A személyzeti étkezések lebonyolításában való aktív részvétel, Kisegítő személyzet irányítása, Receptúrák követése, új technológiák kialakítása, Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárának követése, Árurendelés lebony...tegnap 11:53
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása A reggeliztetés lebonyolításában való aktív részvétel Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés összeírása...tegnap 11:48
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásategnap 10:50
-
Menü, ételek elkészítése a magas minőség és az egyedi ízek jegyében. Kreatív hozzájárulás az étlap fejlesztéséhez és új ételek kínálatához. A konyhai folyamatok hatékony és tiszta működtetése. Együttműködés a séffel és a konyhai személyzettel az étterem sikeres működtetése érdeké...tegnap 10:49
-
A konyhai feladatok ellátása, alapanyagok előkészítése Ételek receptúra alapján történő elkészítése és tálalása Reggeli konyha ételeinek előkészítése Éjszakai szobaszervíz rendelések elkészítése és tálalása A szálloda ételkészítésre vonatkozó minőségi előírásainak maximális betar...máj. 13.
-
Téged keresünk ha. Megvan benned a szakma szeretete, elhivatottság. Számunkra a tapasztalat fontos, de nem minden! Nem okoz gondot az alapanyagok szakszerű használata, tisztelete! Nyitott vagy az újdonságokra, új alapanyagokra, elkészítési módokra. Konyhai receptúrák és teljes...máj. 13.
-
Budapest belvárosi bisztró étterem újonnan nyíló egységébe keresünk keresünk modern konyhatechnológiában jártas, tapasztalattal rendelkező, motivált szakácsot. Légy bármilyen szinten a konyhaművészteben , legyél lelkes és becsületes, tanulni vágyó. Tiszteld az ételeket, alapanya...máj. 13.
-
Étlap összeállítása Árurendelés, beosztások elkészítése Napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Konyhai gépek, berendezések üzemeltetése, felügyelete, rendben tartása HACCP rendzer alkalmazása...máj. 10.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása Hideg-meleg ételek elkészítése, tárolása, adagolása, tálalása Készletek nyilvántartása, Konyha területének tisztán tartása, az eszközök és berendezések higiéniai ellenőrzésemáj. 10.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.) YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütés...máj. 10.
-
Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában; A szakácsok és az ételek készítésében részt vevő egyéb dolgozók munkájának irányítása és koordinálása; Szakácsok és más dolgozók eligazítása az ételek készítésével, főzésével kapcsolatban; Élelmiszerkés...máj. 10.
-
Pizzák elkészítése megadott receptek alapján Vendégek udvarias, szakszerű kiszolgálása pulton keresztül Ételek ízesítése, tárolása, adagolása a mindenkori receptek és szabványok szerint Közegészségügyi-higiéniai előírások betartása A szükséges előkészítő és befejező tevékenységek...máj. 10.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, a munkaterület és munkaeszközök tisztán tartása.máj. 09.