Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
17 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásama 10:35
-
Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...tegnap 14:08
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés készítésetegnap 10:10
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...Friss
-
Érdeklődsz a libanoni konyha iránt, de nincs még tapasztalatod? Semmi gond, jelentkezz hozzánk és mindent megtanítunk. Felmerül benned a kérdés, hogy angol vagy arab nyelv ismerete elvárás-e? Nem elvárás, pusztán előny. Magyarul beszélő libanoni kollégáink segítenek a kommunikáci...tegnap 15:57
-
Menü, ételek elkészítése a magas minőség és az egyedi ízek jegyében. Kreatív hozzájárulás az étlap fejlesztéséhez és új ételek kínálatához. A konyhai folyamatok hatékony és tiszta működtetése. Együttműködés a séffel és a konyhai személyzettel az étterem sikeres működtetése érdeké...tegnap 10:49
-
A konyhai feladatok ellátása, alapanyagok előkészítése Ételek receptúra alapján történő elkészítése és tálalása Reggeli konyha ételeinek előkészítése Éjszakai szobaszervíz rendelések elkészítése és tálalása A szálloda ételkészítésre vonatkozó minőségi előírásainak maximális betar...máj. 13.
-
Téged keresünk ha. Megvan benned a szakma szeretete, elhivatottság. Számunkra a tapasztalat fontos, de nem minden! Nem okoz gondot az alapanyagok szakszerű használata, tisztelete! Nyitott vagy az újdonságokra, új alapanyagokra, elkészítési módokra. Konyhai receptúrák és teljes...máj. 13.
-
Vásárlók kedves fogadása és üdvözlése Rendelések pontos felvétele Vevők udvarias kiszolgálása Pénztárgép használata Éttermi környezetben történő munkavégzés Rendszeres takarítás az üzletben Csapatmunka Pizzatészta feltétezése és sütése Konyhai eszközök és gépek rendeltetésszerű h...máj. 13.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.) YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütés...máj. 10.
-
Pizzák elkészítése megadott receptek alapján Vendégek udvarias, szakszerű kiszolgálása pulton keresztül Ételek ízesítése, tárolása, adagolása a mindenkori receptek és szabványok szerint Közegészségügyi-higiéniai előírások betartása A szükséges előkészítő és befejező tevékenységek...máj. 10.
-
A jövőbeni kollégának szeretnénk, hogy a feladatok megoldása ne problémát, sokkal inkább örömet okozzon. Szeressen heti 16 napban: - velünk dolgozni, - csapatban gondolkozni, - pontosan betartani a receptúrákat, - lojális legyen a cég iránt, - tisztelje kollégáit. - élvezze, a kö...máj. 09.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése Pontos receptúrák követése Készletek felmérése, fogyások dokumentálása Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követése Sous Chef munkájának támogatása A segédszemélyzet munkájának irányítása...máj. 06.
-
A VakVarjú Pest Étterembe keressük kollégánkat SZAKÁCS munkakörbe!máj. 02.
-
Személyzeti ételek receptúra szerinti elkészítése és tálalása A munka folyamatának megszervezése A munkaeszközök és a munkaterület tisztán tartása Az ételek minőségének biztosítása Észszerű és optimális gazdálkodás Konyhai felfőzésben, termelésben való részvétel...ápr. 29.
-
Rendezvénykonyhánkon a legkülönbözőbb ételek elkészítését tapasztalhatod, sokoldalú, kreatív, folyamatosan megújuló technikáinkkal. Ha szeretnél tanulni és fejlődni, a legjobb helyen jársz!ápr. 23.