Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
19 db találat
Szűrés
-
Raktári ügyfelek kiszolgálása Autók rakodása (gépi) Árubeérkezés és kiadás során mennyiségi és minőségi ellenőrzés Megrendelések összekészítése Raktári rend fenntartásamáj. 15.
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját...máj. 15.
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel Előkészítés, felfőzés, pálya felkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját munkaterület tisztántartása...máj. 15.
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...máj. 15.
-
Érdeklődsz a libanoni konyha iránt, de nincs még tapasztalatod? Semmi gond, jelentkezz hozzánk és mindent megtanítunk. Felmerül benned a kérdés, hogy angol vagy arab nyelv ismerete elvárás-e? Nem elvárás, pusztán előny. Magyarul beszélő libanoni kollégáink segítenek a kommunikáci...máj. 14.
-
Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...máj. 14.
-
Menü, ételek elkészítése a magas minőség és az egyedi ízek jegyében. Kreatív hozzájárulás az étlap fejlesztéséhez és új ételek kínálatához. A konyhai folyamatok hatékony és tiszta működtetése. Együttműködés a séffel és a konyhai személyzettel az étterem sikeres működtetése érdeké...máj. 14.
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés készítésemáj. 14.
-
A konyhai feladatok ellátása, alapanyagok előkészítése Ételek receptúra alapján történő elkészítése és tálalása Reggeli konyha ételeinek előkészítése Éjszakai szobaszervíz rendelések elkészítése és tálalása A szálloda ételkészítésre vonatkozó minőségi előírásainak maximális betar...máj. 13.
-
Téged keresünk ha. Megvan benned a szakma szeretete, elhivatottság. Számunkra a tapasztalat fontos, de nem minden! Nem okoz gondot az alapanyagok szakszerű használata, tisztelete! Nyitott vagy az újdonságokra, új alapanyagokra, elkészítési módokra. Konyhai receptúrák és teljes...máj. 13.
-
Budapest belvárosi bisztró étterem újonnan nyíló egységébe keresünk keresünk modern konyhatechnológiában jártas, tapasztalattal rendelkező, motivált szakácsot. Légy bármilyen szinten a konyhaművészteben , legyél lelkes és becsületes, tanulni vágyó. Tiszteld az ételeket, alapanya...máj. 13.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.) YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütés...máj. 10.
-
Pizzák elkészítése megadott receptek alapján Vendégek udvarias, szakszerű kiszolgálása pulton keresztül Ételek ízesítése, tárolása, adagolása a mindenkori receptek és szabványok szerint Közegészségügyi-higiéniai előírások betartása A szükséges előkészítő és befejező tevékenységek...máj. 10.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése Pontos receptúrák követése Készletek felmérése, fogyások dokumentálása Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követése Sous Chef munkájának támogatása A segédszemélyzet munkájának irányítása...máj. 06.
-
A VakVarjú Pest Étterembe keressük kollégánkat SZAKÁCS munkakörbe!máj. 02.
-
Személyzeti ételek receptúra szerinti elkészítése és tálalása A munka folyamatának megszervezése A munkaeszközök és a munkaterület tisztán tartása Az ételek minőségének biztosítása Észszerű és optimális gazdálkodás Konyhai felfőzésben, termelésben való részvétel...ápr. 29.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásaápr. 25.
-
Rendezvénykonyhánkon a legkülönbözőbb ételek elkészítését tapasztalhatod, sokoldalú, kreatív, folyamatosan megújuló technikáinkkal. Ha szeretnél tanulni és fejlődni, a legjobb helyen jársz!ápr. 23.