Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák
66 db találat
Szűrés
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketma 11:34
-
Szállodai szakács feladatok professzionális ellátása a Mercure márka elvárásainak megfelelően, reggeliztetés, esetenként a la carte és bankett feladatkörben is Munkaterület tisztántartása a higiéniai előírások alapjántegnap 18:06
-
- ételek előkészítése, elkészítése, tárolása, tálalásaFriss
-
Gyere hozzánk, ha szeretnél részt venni a hamarosan megnyíló pizzériánk és új konyha részlegünk tervezésében, új receptúrák, nyersanyagok megtalálásában és velünk készülnél egy magas szintű technológiájú és minőségű konyharendszer megalkotásában. Figyelemmel kísérni az étterem...ma 15:20
-
A szálloda konyháiban ételek készítése, tálalása Kisegítő személyzet irányítása Receptúrák betartása, betartatása Alapanyagok, félkész és késztermékek leltárinak követése Árurendelés készítésema 13:05
-
telek előkészítése, A kijelölt ételek fűszerezése, elkészítése, Nyersanyagok feldolgozásának ellenőrzése, Séf munkájának segítése.ma 10:40
-
The Sous Chef will be responsible for day-to-day supervision, preparation and service of food, ensuring that the highest standards are maintained at all times to the standards required by the hotel. Tasks & Involvements: Ensuring the smooth running of kitchen processes Adhering t...ma 09:05
-
A szálloda rendezvényeire/vendégek által rendelt ételek, menük, büfék magas minőségű elkészítése és optimális tálalása Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépíté...ma 09:05
-
Az alapanyagok, hozzávalók szakszerű előkészítése, az ezek folyamán fellépő veszteség minimalizálása A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása A szenior szakácsok/chefek munkájának támogatása, általuk kijelölt feladatok ellátása Az átvett alapanyagok min...ma 09:00
-
Siófok Ezüstpartján lévő Calypso Étterem nevű, nagy kerthelységgel rendelkező, forgalmas a'la carte étterembe keresünk szakképzett felszolgálókat április 25-től szeptember 22-ig és gyakorlattal rendelkező, felszolgálónak jelentkező diákokat ugyanerre a pozícióra csak a főszezonra...tegnap 19:45
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásategnap 16:29
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésetegnap 13:57
-
Elvárások:- megfelelő szakismeretek és szakmai tapasztalat (min. 2-3 év) - alapanyagok és ételek szakszerü elkészitése és tárolása - precíz, a munkájára és önmagára igényes - motivált, lojális, - kiegyensúlyozott életviteltegnap 12:45
-
Az étlapunkon szereplő ételek magas színvonalon, előre megadott receptúra szerint történő elkészítése; Alapanyagok előkészítése és feldolgozása; Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata; A magas higiéniai követelményrendszer betartása...ápr. 24.
-
folyamatos magas szintű szakmai munka biztosítása a melegkonyha, hidegkonyha, előkészítők területén kijelölt ételek elkészítése az előírásoknak megfelelően elkészített ételek adagolása, tálalása, szakszerű tárolása munkakörnyezet tisztántartása konyhai adminisztratív feladatok el...ápr. 24.
-
Egerbe, a Macok Bisztró csapatába, Macsinka János konyhájába létszámbővítés miatt keresünk gyakorlott, kreatív, fiatalos, agilis, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot. Feladatok: a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodá...ápr. 24.
-
Napi operatív munkák elvégzés, a tálalók kollégák szakmai segítése, napi főzés és gyártáshoz tartozó élelmiszer biztonsági papírmunka elvégzéseápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztán tartása.ápr. 24.
-
ételeink nagy mennyiségben, receptúra szerint történő elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása nagykonyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata a magas higiéniai követelményrendszer betartásaápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés a közétkeztetésben előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztántartása.ápr. 24.