Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák
75 db találat
Szűrés
-
A VakVarjú Pest Étterembe keressük kollégánkat SZAKÁCS munkakörbe!máj. 02.
-
Fatüzelésű kemence használata Pizzatészta elkészítése alapanyagaiból (dagasztógéppel), kézi kiadagolása Befutó rendelések (pizza, pizzaszendvics) elkészítése, tálalása/dobozolása Alapanyagok vételezése, záró standolás Készletfigyelés, alapanyag igények leadása kellő időben. A fel...máj. 02.
-
Teljesen felújított, modern, egyedi, családias stílusú gyönyörű VakVarjú Buda Éttermünk Szakács pozícióba keresi legújabb munkatársát.máj. 02.
-
Elvárások:- megfelelő szakismeretek és szakmai tapasztalat (min. 2-3 év) - alapanyagok és ételek szakszerü elkészitése és tárolása - precíz, a munkájára és önmagára igényes - motivált, lojális, - kiegyensúlyozott életvitelmáj. 02.
-
reggeli elkészítése, kitálalása a reggeli kínálat frissítése árurendelés, áruátvétel költségek kézben tartása konyha tisztántartásamáj. 02.
-
folyamatos magas szintű szakmai munka biztosítása a melegkonyha, hidegkonyha, előkészítők területén kijelölt ételek elkészítése az előírásoknak megfelelően elkészített ételek adagolása, tálalása, szakszerű tárolása munkakörnyezet tisztántartása konyhai adminisztratív feladatok el...máj. 01.
-
Egerbe, a Macok Bisztró csapatába, Macsinka János konyhájába létszámbővítés miatt keresünk gyakorlott, kreatív, fiatalos, agilis, munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó szakácsot. Feladatok: a konyha működésében való aktív részvétel stílusos, kreatív tálalás konyhai gazdálkodá...máj. 01.
-
Miután Spíler Béla visszatért a müncheni Oktoberfestről, egyfolytában csak arra az életteli és vibráló légkörre tudott gondolni. Az a zene lüktetett füleiben éjjel-nappal. A tánc, a nevetés és a baráti beszélgetések jutottak eszébe, valamint a lederhosenben és dirndlben koccintó...máj. 01.
-
Csapatbővítés céljából keressük SZAKÁCS munkatársunkat! - alapanyagok előkészítése, feldolgozása, adagolása, díszítése, tárolása - ételek szakszerű elkészítése receptúra alapján - az eszközök rendeltetésszerű használata - munkaterület tisztán tartása - segédszemélyzet munkájának...ápr. 30.
-
Aktív és kreatív munkavégzés a konyha különböző részterületein nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése és esztétikus tálalása büfé reggeli, bankettek, bekészítések és személyzeti étkeztetés lebonyolítása a vezető séf irányításával konyhai higiénia és...ápr. 30.
-
Anyagkiszabat értelmezése, abból való munka elvégzése Az elkészült ételek előírás szerinti készen tartás Ételminták előírás szerinti vétele, hűtőtérben való tárolásuk figyelemmel kísérése Az ételkészítéshez kapcsolódó HACCP dokumentációjának vezetése...ápr. 30.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...ápr. 30.
-
Személyzeti ételek receptúra szerinti elkészítése és tálalása A munka folyamatának megszervezése A munkaeszközök és a munkaterület tisztán tartása Az ételek minőségének biztosítása Észszerű és optimális gazdálkodás Konyhai felfőzésben, termelésben való részvétel...ápr. 29.
-
ételek elkészítése az F&B vezető utasításai szerint ételek minőségének biztosítása, elkészített ételek tálalása, a gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztán tartása, a sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása...ápr. 29.
-
Saját receptúra alapján, látványkonyhánkban elkészíteni az ételeketápr. 29.
-
- ételek előkészítése, elkészítése, tárolása, tálalásaápr. 26.
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütése) Ételek ízesítése, tárolása, adagolása, tálalásaápr. 25.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítéseápr. 25.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztán tartása.ápr. 24.
-
Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés a közétkeztetésben előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztántartása.ápr. 24.