Nagykanizsai állások, munkák, állásajánlatok

15 db találat
 • Szaktanácsadó / Értékesítő

  8800 Nagykanizsa, Sörgyár út 9.
  Legyen Ön a csapatunk legújabb tagja!A 25 éve stabil háttérrel rendelkező AGRO-COORDmunkatársai várják leendő kollégájukat az alábbi munkakör(ök)beSzaktanácsa.
 • Parkoló őr

  8800 Nagykanizsa, Kalmár utca
  Áruházlánc parkolóinak ellenőrzésére parkoló ellenőr munkatársat keresünk az alábbi városba:Nagykanizsa Az állás alkalmi jellegű hétvégi vasárnapi munka, amely bejelentett 5 órás munkavégzésse.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Nagykanizsa, 8800. Dózsa György utca 147.
  Gyártás során felmerülő minőségügyi problémák elemzése, megoldások kidolgozása. Vevők által visszaküldött termékek elemzése, akciók meghatározása, fejlesztési lehetőségek feltárása, megvalósítása a társterületekkel együttműködésben (Mérnökség, Fejlesztés), majd er.
 • Karbantartó (elektromos terület)

  Nagykanizsa, 8800. Dózsa György utca 147.
  A karbantartási terv utasítása alapján, az időszakos karbantartások elvégzése, azok dokumentálása Általános elektromos karbantartási feladatok ellátása a termelő berendezéseken, megmunkáló gépeken és összeszerelő sorokon Hibakeresés elvégzése a meghibásodo.
 • Operátor

  8800 Nagykanizsa, Csengery út 111.
  Operátori munkakörben dolgozókat keresünk három műszakos munkarendben.Műanyag fröccsöntött termékek csomagolása, összeszerelése.
 • Senior HR generalista

  Nagykanizsa
  humánerőforrás gazdálkodás, fejlesztés, HR elemzés, tervezés, munkaerő gazdálkodás biztosítása, (a toborzás, a kiválasztás, a teljes körű felvételi folyamat, a beillesztés, a megtartás, a teljesítményértékelés, a karrier menedzsment kezelése) ösztönzésmene.
 • Fröccsöntő gépbeállító/Szerszámfelrakó

  8800 Nagykanizsa, Csengery út 111.
  Feladatok:- Szerszámcsere és gyártásindítás- Gyártó berendezések folyamatos működésének biztosítása- A fröccsöntés és a szárítás beállítási paramétereinek napi e.
 • Üzletvezető - Nagykanizsa

  Nagykanizsa
  igényfelmérés, tanácsadás, vásárlók kiszolgálása árajánlatok készítése üzlet napiszintű feladatainak az ellátása: pénztárgépkezelés, számlaírás, raktárkezelés
 • Gépbeállító technikus

  8800 Nagykanizsa
  Szerszámcserék végrehajtása Fröccsöntő gépek paramétereinek beállítása Technológiák optimalizálása Alapszintű karbantartások elvégzése Termelésindítás, termékváltások kezelése Próbagyártások elvégzése Hibák elemzése, elhárít.
 • Ingatlanértékesítő

  Nagykanizsa
  Eladó és kiadó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése. Ingatlanok bemutatása. Kapcsolattartás az ügyfelekkel. Folyamatosan megújuló irodai portfólió értékesítése. Vételi ajánlatok és ügyletzárások menedzselése. Aktí.
 • Szerviztanácsadó

  8800 Nagykanizsa, Vámház út 19.
  tájékoztatja az ügyfeleket a műszaki átvizsgálások eredményéről, a megrendelt munkákat előjegyzésbe veszi a foglalási rendszerben. megtervezi és megszervezi a szervizben végzendő munkákat árajánlat készítése, utókövetése megnyitja és lezárja a megr.
 • Műanyag fröccsöntő gépbeállító

  8800 Nagykanizsa, Palini utca 4.
  Feladatok: · Szerszámcsere és gyártásindítás,· Preventív és tervezett karbantartások végrehajtása,· Aktív közreműködés nem tervezett meghibásodások elhárításában,· Gyártási berendezések folyamatos működésének biztosítása,· Hi.
 • Eladó / értékesítő - Nagykanizsa

  Nagykanizsa
  - árajánlat készítés - vásárlók kiszolgálása- árukiadás
Állásajánlatok Nagykanizsa közelében