Minőségbiztosítás állás, munka Budapesten

15 db találat
 • QA csoportvezető

  Budapest
  Koordinálja és felügyeli a csoportba tartozó minőségbiztosításért felelős kollégák feladatait. Biztosítja a Focus Factory működését. Irányítja, támogatja, értékeli és motiválja a csapatát. Részt vesz minőségbiztosítási folyamatok fejlesztésében és.
 • Minőségbiztosítási koordinátor

  1158 Budapest, Rákospalotai határút 6.
  Egy projekt önálló koordinálása, amely csomagolóanyagok gyártásához kötött (angol nyelven való kapcsolattartás, írásban és szóban a külföldi, alapvetően olasz partnerekkel) auditokon való aktív részvétel, projekthez kapcsolódó adminisztráció elvégzése, heti és havi szintű.
 • Mérésügyi munkatárs

  Budapest
  A mérőhelyeken és csatlakozókon végzett munkák koordinálása A mérőhelyi munkákkal foglalkozó vállalkozók tevékenységének koordinálása Leolvasást végző munkatársak koordinálása Kapcsolattartás a Méréstechnikai és mérőellenőrző osztállyal és egyéb ka.
 • Laboráns anyagvizsgáló

  Budapest
  készítmények vizsgálata klasszikus és műszeres analitikai vizsgálati módszerekkel a minőségbiztosítás számára az érvényben levő gyógyszerkönyvek és analitikai előiratok szerint; vizsgálati oldatok, reagensek készítése; GMP szerinti munkavégzés;
 • Minőségügyi munkatárs

  1184 Budapest, Mikszáth Kálmán utca
  minőségirányítási rendszer működtetése, aktualizálása minőségbiztosítási dokumentációk készítése, karbantartása minőségbiztosítási és termékszabványok figyelemmel kísérése, aktualizálása részvétel a terméktanúsítási folyamatokban és a kapcsolódó do.
 • Minőségbiztosítási munkatárs - termékfelelős

  Budapest, XXII. kerület
  Gyártás validálási és gyártásközi minőségellenőrzés, üzemi bejárás Mintagyártás szervezése, koordinálása, dokumentálása Termékbevezetés, termékspecifikációk készítése, karbantartása Vállalati projektekben való rész.
 • Minőségellenőr

  Budapest, 1087 Kőbányai út 21.
  Idegen áru, alapanyagok – elsősorban öntvények és kovácsdarabok – bejövő áru ellenőrzésének elvégzése utasítás szerint, jegyzőkönyv készítése Gyártásközi és végátvételi termék ellenőrzés elvégzése utasítás szerint, dokumentálás Egyedi alkatrészek egyes műv.
 • Minőségügyi technikus

  Budapest
  Orvos diagnosztikai eszközök minőségügyi ellenőrzése és csomagolása Minőségügyi és termelési dokumentációk kezelése Nem megfelelőségi riportok jelentése, hibák analízise Nem-megfelelősségek illetve zárolt termékek/anyagok kezelése a minőségügyi mér.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Budapest, IX. kerület
  Minőségbiztosítási folyamatok bevezetése, fejlesztése, ellenőrzése, kiértékelése, Minőségbiztosítási utasítások, dokumentációk elkészítése, felülvizsgálata és aktualizálása, Folyamat és rendszerfejlesztési javaslatok kidolgozása, bevezetése, folyamatos fel.