Minőségbiztosítás állás, munka Budapesten

22 db találat
 • Minőségirányítási mérnök (kód: 2020QA01)

  1116 Budapest, Fehérvári út 98.
  IVD orvostechnikai eszközök fejlesztési és gyártási folyamatainak támogatása: a termékek fejlesztési folyamatának támogatása; műszaki dokumentáció kezelése, készítése; részvétel kockázatelemzésekben (design, process FMEA); a termékek gyártás.
 • Minőségügyi munkatárs (Mérnök)

  1125 Budapest, Fogaskerekű utca 4-6.
  Bejövő szállítmányból kivett minták folyamatos ellenőrzése a vizsgálati előírások alapján Munkautasítás, folyamatleírás készítése Megvizsgált anyagok minősítése A minősített anyagok adatainak rögzítése a rendszerben, adminisztráció, Statisz.
 • Quality manager

  1082 Budapest, Futó utca 37.
  In the frame of newly established collaborations, we are seeking a Quality Manager at the earliest possible date. The aim of the new collaborative project is to unite unique expertise in laser physics with renowned leaders in the field of clinical oncology and.
 • APQP mérnök

  Budapest
  Az APQP folyamatok tervezése és megvalósítása, felügyelete, a feladatok határidőre történő végrehajtásának biztosítása, az APQP projektértekezletek koordinálása és vezetése, a projektekhez kapcsolódó akciótervek elkészítése, nyomon követése és lezárása,
 • Minőségügyi technikus

  Budapest
  Orvos diagnosztikai eszközök minőségügyi ellenőrzése és csomagolása Minőségügyi és termelési dokumentációk kezelése Nem megfelelőségi riportok jelentése, hibák analízise Nem-megfelelősségek illetve zárolt termékek/anyagok kezelése a minőségügyi mér.
 • Minőségügyi mérnök asszisztens

  Budapest, IX. kerület, Táblás u.
  Gyártmánykísérő dokumentációk ellenőrzése, rendezése és észlelt eltérések kivizsgálása Gyártási dokumentációk összekészítése vevői jóváhagyáshoz A belső megfelelőségek elemzése, trendelése, csökkentése Kapcsolattartás a társszervekkel a minőséget é.
 • Menedzser (közétkeztetés)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A főző- és tálalókonyhák élelmiszer-biztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, meghatározott időszakonként jegyzőkönyv vezetése, a hatályos jogszabályok betartatása, valamint a munkavállalók oktatása és az.
 • Minőségellenőr

  1055 Budapest, Markó utca
  A beérkező alapanyagok, valamint a félkész- és késztermékek minőségének folyamatos ellenőrzése a megadott minőségellenőrzési utasítások szerint A különböző mérési eredmények dokumentálása Gyártásindításkor a meghatározott ellenőrzési paraméterek és pontok, biztonsági tulajdonságo...
 • Minőség-, Biztonság-, Egészségvédelmi és Környezetirányítási (MBEK) Vezető

  Budapest
  a vállalati minőség-, biztonság-, egészségvédelmi és környezetirányítási rendszer kialakításának, bevezetésének és fenntartásának menedzselése az MBEK eljárás-utasítások betartásának folyamatos támogatása és ellenőrzése a belső és külső auditok előké.
 • Villamossági szerviztechnikus

  Budapest
  UPS termékek és egyéb elektronikai eszközök üzembe helyezése, karbantartása, javítása A projektek elkészítéséhez biztosítani a megfelelő műszaki adatokat az üzletkötő számára A gördülékeny munkavégzéshez szükséges eszközökről való gondoskodás A pro.
 • Labor vezető

  1044 Budapest, Váci út 91.
  Labor munkájának irányítása Receptkészítés, kiírás vagy módosítás és eredmények nyilvántartása Mintafestékek kiírása új gyártáshoz vagy javításhoz Anyagkészlet felügyelete Vegyszermódosítások dokumentálása Munkautasítások és előírás.
 • Minőségügyi mérnök

  Budapest
  Vevői kapcsolattartás és vevői reklamációk feldolgozása Részvétel minőségügyi megbeszéléseken a vevőknél Vevői auditok előkészítése és azokon való részvétel Belső auditok végrehajtása Minőségfejlesztési tevékenység, az ehhez kapcsolódó hiba.
 • Minőségügyi asszisztens

  1211 Budapest, Dézsa utca 14.
  XXI. kerületi sütőipari cég felvételre keres minőségügyi területre angolul beszélő kollégát.Feladatok:- minőségügyi rendszer kiépítésében való részvétel, majd ennek felügyelete