MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. állás, munka

6 db találat
 • Kockázatelemző (szenior menedzser)

  1051 Budapest, Nádor u. 31.
  Adósminősítési, limitszámítási, fedezetértékelési és egyéb, ügyletminősítési tevékenységek ellenőrzése Előterjesztések (hitel, befektetés, kockázati tőke, egyéb), döntés-előkészítési javaslatok kockázati szempontú véleményezése Ügyfelek éves beszámolóinak.
 • Kockázati (folyamati) ellenőr

  1051 Budapest, Nádor u. 31.
  Az MFB Zrt. sztenderdizált hitelnyújtási eljárásában: a hitelkérelem befogadhatóságához szükséges feltételek fennállására vonatkozó vizsgálat eredményének ellenőrzése a hitelkérelem és a kapcsolódó dokumentumok esetén ügyfél é.
 • Junior mérlegképes könyvelő

  1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 42-46.
  Számviteli feladatok ellátása a Bank részére, ezen belül: A szállítói számlák és kapcsolódó időbeli elhatárolások könyvelése, egyéb bejövő számlák könyvelése, szállítói előlegek nyilvántartása, A könyveléshez kapcsolódó kimutatások, riportok készítése,
 • Szenior jogtanácsos

  1051 Budapest, Nádor u. 31.
  Európai uniós jogi szakismeretével és tapasztalatával közreműködik a Bank feladatainak ellátásában és a többi jogtanácsossal együttműködve gondoskodik arról, hogy a Bank működése során a jogszabályokat mindenkor betartsák, valamint a jog eszközével védi a Bank érdekeit.
 • Információbiztonsági felelős

  1051 Budapest, Nádor u. 31.
  az Információbiztonsági Csoport tagjaként a Bankban folyó tevékenységek információbiztonsági szempontból történő koordinációja, a vonatkozó törvények, jogszabályok előírásainak való megfelelés megteremtése az információbiztonsági feladatok irányítása, nyom.
 • Informatikai beszerző

  1051 Budapest, Nádor utca 31.
  Közreműködés a Bankot érintő beszerzési folyamatokban, a beszerzési folyamat végigkísérése, koordinációja Aktív szakmai támogatás nyújtása az éves tervezési folyamatban az igénylő területek részére Részvétel a beszerzési eljárásokhoz kapcsolódó piackutatás.