Márka- és Termékmenedzser állás, munka

34 db találat
 • Termékmenedzser

  Budapet, XII. kerület
  A Máltai Manufaktúra kézműves termékek piaci lehetőségeinek vizsgálata, a piaci környezet és a fogyasztók vásárlási szokásainak kutatása, erre vonatkozó adatok gyűjtése és adatelemzés, marketing-, kereskedelmi, értékesítési tervek összeállítása és megvalósítása,
 • Termékmenedzser

  Országosan bárhonnan végezhető
  marketingstratégiájának megalkotása marketing mix tervezése és kivitelezése értékesítés monitoring, analízis, akcióterv szoros együttműködés a teljes marketing és értékesítési csapattal, valamint a célcsoport szereplőivel: szakemberekkel, kereskede.
 • Termékmenedzser

  Budapest
  a disztribútor által képviselt termékek piacra vitelének és értékesítésének támogatása folyamatos együttműködés az enterprise-, és szervizcsapattal, valamint a kapcsolódó üzletággal beszerzések megszervezése, gyártói kapcsolattartás bejövő áru logi.
 • Termékfejlesztési Szakértő

  Budapest, XI. kerület
  Új termékötletek validálási módszereinek megtervezése Témakörhöz tartozó workshopokon való részvétel, és későbbiekben akár facilitáció Design Thinking módszerek alkalmazása Ügyfélinterjúk, kérdőívek tervezése és kivitelezése Pre-/prototípus.
 • Junior Key account manager

  Budaörs
  Komplex, átfogó, komoly és alapfeladatokat is el kell majd látnod, aminek köszönhetően folyamatosan fejlődhetsz majd, key-account management feladatok láncokkal (Tesco, Auchan, Spar, Obi, Dm stb) értékesítési igazgató munkájának támogatása listá.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  220 000 - 350 000 Forint
 • Solution Consultant

  Budaörs
  Termékmenedzsment Ricoh és 3rd party szoftver megoldások bevezetése és a kapcsolódó adatbázisok menedzselése Kiemelt területek: nyomtatás-, eszköz / flotta- és dokumentum-menedzsment Belső terméktréningek és oktatások, illetve ügyfél.
 • Product Manager

  Budapest XIII.kerület
  Product Manager is expected to develop and maintain a detailed understanding of the portfolio (electronic products), and must be able to share this knowledge with other technical personnel. Fulfil product related administrative tasks and prepare presentations. Col.