Fornetti Kft. állás, munka

6 db találat
 • Régióvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Terület: Budapest és vonzáskörzete A cég értékesítési stratégiájának megvalósítása A FORNETTI franchise hálózat folyamatos figyelemmel kísérése, ellenőrzése és bővítése Kiemelt partnerekkel történő kapcsolattartás Új partnerkapcsolatok kiépít.
 • Termelési munkatárs

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  Napi termékleszedési és csomagolási folyamatok ellátása A megfelelő minőségű termékek sütőlemezre rakása és csomagolása Előkészítési és feldolgozási folyamatok végrehajtása Kézi és gépi csomagolás, zacskók címkézése.
 • Villamos karbantartó

  6000 Kecskemét, Városföld
  A vállalat üzemeiben működő PLC vezérelt, pékipari, élelmiszeripari gyártógépek berendezések, zavartalan működésének biztosítása. Hibák keresése és azok szakszerű javítása. Az új gépek berendezések üzembe helyezése. A biztonságos élelmiszergyártás.
 • Karbantartási rendszerüzemeltető mérnök

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  Karbantartási szervezet működését jellemző KPI-ok napi szinten történő nyomon követése és az ehhez tartozó jelentések, prezentációk elkészítése Karbantartást jellemző kimutatások készítése, bemutatása az anyavállalat felé Hatékonyságmérő rendszerek kialakí.
 • Belső ellenőr

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  A munkakör közvetlenül a Fornetti Csoport pénzügyi ügyvezető igazgatójának jelent.Feladata a külföldi anyavállalat által előírt ellenőrzési szempontok alapján a belső ellenőrzési rendszer továbbfejlesztése, a kialakított rendszer szerint az ellenőrzések rendszeres elvég.
 • Minőségellenőr

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  A gyártási folyamathoz kapcsolódó raktározási, termelési és higiéniai előírásokat és határidőket ellenőrzöl, ezeket betartatod és elvégzed a termékminősítést. Belső folyamatok szabályozását szolgáló munkalapok és nyomtatványok vezetése, illetve ellenőrzése.