Állások, munkák és állásajánlatok

27 db találat
 • Labortechnikus

  1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20.
  A szolgáltatás laboratórium mindennapi munkájában való aktív részvétel (általános labortechnika, laboratóriumi adminisztráció) Sejteken alapuló mérések kivitelezése Sejttenyésztési labormunka
 • Labor vezető

  1044 Budapest, Váci út 91.
  Labor munkájának irányítása Receptkészítés, kiírás vagy módosítás és eredmények nyilvántartása Mintafestékek kiírása új gyártáshoz vagy javításhoz Anyagkészlet felügyelete Vegyszermódosítások dokumentálása Munkautasítások és előírás.
 • Vegyianyag gyártó

  Budapest IV. kerület
  oldatok, pufferek, reagensek gyártása az előírt technológiai és műveleti utasítások szerint a gyártáshoz és minőségellenőrzéshez szükséges készülékek kezelése a vonatkozó utasítások szerint a gyártott oldatok kiszerelése a vonatkozó utasítások szerint .
 • Remote Application Scientist

  Budapest
  Technikai / szakmai támogatás nyújtása a végfelhasználóknak (laboratóriumok) a kijelölt termékvonalon Az ügyfelek és belső értékesítők képzése az új termékek és technológiák tekintetében Hatékony kapcsolattartás a belső társosztályokkal, például: értékesít.
 • Laboráns

  Budapest
  Stabilitási, gyártásvalidálási és módszervalidálási minták pontos, precíz elkészítése; HPLC-s, esetenként GC-s mérések kivitelezése; Egyszerűbb mérések értékelése; Előírásoknak megfelelő GMP dokumentáció készítése az elvégzett feladatról; L.
 • Bemérő, oldatkészítő

  Debrecen
  Az oldatkészítéshez szükséges alapanyagok előkészítése a gyártási lap előírásainak megfelelően; injekciós oldatok készítése, szűrése a technológiai előiratok alapján; oldatkészítő tartályok, automata és félautomata rendszerek kezelése; részvétel az.
 • Vegyészlaboráns

  Budapest, X. kerület
  Analitikai vizsgálatok végzése Gyártásközi és végtermék minták vizsgálata Napi laboratóriumi feladatok ellátása Vizsgálati jelentések készítése
 • Laboráns

  2921 Komárom, Tűzoltó utca 2.
  Klasszikus analitikai mérések Kisműszeres analitikai mérések (NIR, NIT, KF titrátor, spektrofotométer) Beérkező alapanyagminták regisztrálása, vizsgálata, betárolása Gyártásközi és végtermék minták paramétereinek felügyelete.
 • German Quality Analyst

  Berlin
  Conduct quality assessment work by ensuring and evaluating the quality delivery of the content reviewed in European markets Conduct root cause data analysis and summary Provide QA reports to content quality centre team members, and act as liaison with them.
 • Laboráns

  8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 127.
  Alapanyagok, gyártásközi folyamatok, késztermékek vizsgálata A vizsgálatokhoz tartozó folyamatos adminisztráció A laboratóriumi műszerek ellenőrzése, kalibrálása Laboratóriumi utasítások, ellenőrzési tervek betartása Higiéniai követelmények.
 • Laboráns

  6100 Kiskunfélegyháza
  alapanyagra és késztermékekre vonatkozó termékvizsgálatok elvégzése műszeres és klasszikus analitikai módszerek alkalmazásával a vizsgálatokhoz szükséges oldatok elkészítése a vizsgálatokhoz szükséges vizsgáló-, és mérőberendezések mérés előtti ellenőrzése.
 • Laboráns, minőségellenőr

  Dorog
  beérkező nyersanyagok vizsgálata, termékek gyártásközi és szabványvizsgálati ellenőrzése, üzemi gyártásellenőrzés dokumentáció elkészítése, kiértékelése, reklamációk kivizsgálása.
 • Research assistant

  1045 Budapest, Berlini utca 47-49.
  Kísérletek előkészítése és kivitelezése, beleértve a táptalajkészítést, mosogatást, mintavételt és minta előkészítését Folyadékkezelő robotokkal történő munkavégzés A laboratórium rendjének fenntartása A kutatómunka megfelelő dokumentációja, a mért.
 • Analitikus

  Budaörs
  a gyógyszergyártás, hatóanyaggyártás és termékfejlesztés mintáinak műszeres (HPLC, GC, UV, IR, stb.) és klasszikus (potenciometriás titrálás, Karl Fischer UV) analitikai módszerekkel történő vizsgálata izotóppal jelzett gyógyszerkészítmények, vonatkozó előírások s.
 • Labortechnikus / Minőségügyi ellenőr

  Göd
  bejövő mintaanyagok és/vagy a folyamatból kivett minták folyamatos ellenőrzése különböző gépek használatával a vizsgálati szabvány alapján, laboratóriumi mérőberendezések gépek kezelése (ICP, SEM, H-XRF, viszkoziméter, gáz-kromatográf, titrátor, nedvességmérő, stb.
 • Laboratóriumi asszisztens (fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatok, műszakos munkarend, pályakezdőket is várunk)

  Kecskemét
  Gyártásközi ellenőrzés elvégzése és dokumentálása (Előkészíti és elvégzi az alapanyagok, félkész termékek és késztermékek fizikai, kémiai és érzékszervi vizsgálatait és dokumentálja) Ellenőrzi a gyárban és a laboratóriumban a higiéniai feltételek betartását
 • Laboratóriumi Adminisztrátor

  Kaposvár
  Gabona és olajosmag minták érkezésének kezelése , iktatása a LIMS rendszerben, vizsgálati eredmények feltáplálása a labor rendszerbe Aktív kapcsolattartás a kaposvári laboratórium megrendelőivel (e-mailen, telefonon) Rendelések szervezése Kapcsolat.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  150 000 Forint