HRCV Kft. állás, munka

6 db találat
 • Vagyonőr

  2890 Tata
  Jelenlegi speciális feladatellátásból adódóan: Megbízó érdekeltségében lévő telephelyen a bevezetett COVID intézkedések támogatása (dolgozók egyéni védőeszköz viselésének ellenőrzése, testhőmérséklet mérés, stb.) Általános feladatok: személy b.
 • Raktári adminisztrátor (Győr – 2 műszak)

  9028 Győr
  · Saját gyártású tételek, belföldről és külföldről beérkezett áru betárolása és bekönyvelése SAP-ban a kijelölt raktári zónákra· Komissiózás a kijelölt költséghelyeken· A raktári segédmunkások irányítása· Készletek bevételezése, Készletell.
 • Műszaki csoportvezető (Minőségbiztosítási terület)

  9028 Győr
  - A gyártási területek műszaki támogatása, fejlesztése folyamat és termék oldalról- Elektronikai és mechanikai hibák kivizsgálása, intézkedések kidolgozása és bevezetése- Reklamációk kezelése- Termék-felszabadítási vizsgálatok elvégzése- Területi mi.
 • Projekt mérnök

  Szolnok
  Olyan céget keres, amely a válság alatt is folyamatosan dolgozik Egy kézben tud tartani egy folyamatot a pénzügyi tervezéstől, a kivitelezésen át egészen az értékelésig. Még a jelentések készítésétől sem ijed meg! Hatással akar lenni a folyamatokra, igényl.
 • Projekt előkészítő mérnök

  8200 Veszprém
  Aktív részvétel a vállalat kereskedelmi tevékenységében, új ügyfelek felkutatása és meglévő üzleti kapcsolatok ápolása Mérnöki megoldásokra és szolgáltatásokra vonatkozó megkeresések befogadása és kezelése, ajánlatkérések feldolgozása, műszaki elemzése
 • Fröccsöntő gépbeállító ( Győr )

  9028 Győr
  a fröccsöntő gépek átszerelése ill. szakszerű beállítása, beleértve a termékeltávolító szervo robotok szakszerű beállítását is a rendelésekhez az előírt alapanyagok és színezők bekeverése, előírás szerinti beszárítása és felhasználása