Kiskunfélegyházai állások, munkák, állásajánlatok

5 db találat
 • Laboráns

  6100 Kiskunfélegyháza
  alapanyagra és késztermékekre vonatkozó termékvizsgálatok elvégzése műszeres és klasszikus analitikai módszerek alkalmazásával a vizsgálatokhoz szükséges oldatok elkészítése a vizsgálatokhoz szükséges vizsgáló-, és mérőberendezések mérés előtti ellenőrzése.
 • Karbantartó

  6100 Kiskunfélegyháza
  Termeléssel összefüggő gépek, berendezések tervszerű megelőző, javító és nem tervezett karbantartásának végrehajtása, közvetlen felettesének értesítése ezek meghibásodása esetén A gyárépület műszaki állapotának felügyelete és karbantartása Az energiaellátó és az egyéb, termel.
 • Hídmérleg kezelő és adatrögzítő

  6100 Kiskunfélegyháza
  Beérkező és kimenő áruforgalom mérlegelése hídmérlegen Beérkező és kimenő áruforgalom pontos adminisztrációja, nyilvántartása Napi, heti, havi riportok készítése Szállítási dokumentáció átadása fuvarozók részére SAP és METRISOFT rendszer felhasználói szintű.
 • Gépmester

  Kiskunfélegyháza
  Fémtermékek szabványos sorozatgyártására szolgáló különféle forgácsológépek kezelése, kiszolgálása, felügyelete, Gyártási megrendelésben szereplő alkatrészek legyártása az előírt utasítások alapján Elkészült munkadarab mérése, ellenőrzése az ellenőrzési te.
 • Bolti Eladó/ Pénztáros

  6100 Kiskunfélegyháza, Tanyasor út 8.
  vásárlók magas szintű kiszolgálása, kasszázás, árufeltöltés, üzlet rendben tartása, takarítás.Kompetenciák: pontosság, precizitás, problémamegoldás, együttműködés, csapatban történő munkavégzés.
Állásajánlatok Kiskunfélegyháza közelében