LIDL Magyarország Bt. állások, munkák és karrier

77 db találat Szűrés

Népszerű Lidl állások

A Lidl Magyarország áruházai egyre több helyen megtalálhatók az országban, gyakorlatilag már nincs olyan régió, ahol ne lenne jelen az áruházlánc. Ebből kifolyólag egyre több embernek nyílik meg a lehetősége egy Lidl állásra.

Nehéz röviden leírni, hogy milyen az ideális Lidl állás, hiszen rendkívül széles a paletta. Diákmunkásokat ugyanúgy keresnek, mint részmunkaidős vagy teljes állású kollégákat, a Lidl népszerűsége a munkaerőpiacon abban rejlik, hogy segítenek abban, hogy lássuk: milyen munkakörben és milyen időbeosztásban a legjobb nekünk dolgozni.

Milyen munkakörbe keresnek dolgozókat a Lidlnél?

Szintén jellemző a Lidl Magyarország által meghirdetett állásokra, hogy különböző területeket fednek le. Természetesen árufeltöltőre és pénztárosra van a legnagyobb igény egy ekkora hálózatnál, de a magasabb képzettségű boltvezetői vagy regionális képviselői pozíciókra is sikerrel pályázhatnak a tapasztaltak.

A Lidl természetesen meghatározza a felvételi folyamat kiírásakor, hogy milyen képzettséget, valamint tapasztalatot vár el a leendő munkavállalóitól. Raktári- és bolti dolgozónak jellemzően alapszintű végzettséggel, míg középvezetői pozícióba végzettséggel és releváns tapasztalatokkal rendelkezőket várnak.

Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim