Gyártás, Termelés állások, munkák Szolnokon

14 db találat
 • Minőségellenőr (elektronikai területre)

  Szolnok
  minőségellenőrzési rendszer működtetése (termékek ellenőrzése, dokumentálása) tesztelési folyamatok kialakításában, aktualizálásában részvétel bejövő alkatrészek ellenőrzése, gyártásközi tesztelések, első termék ellenőrzés munkautasítások elkészítése, folyamatos ellenőrzése operá...
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Szolnok
  A Minőségirányítási vezető távollétében koordinálja a minőségirányítási részleg működését, irányítja a minőségirányítási osztály dolgozóinak munkáját Kapcsolattartás a belső auditok során Mérési módszerek, mérőeszközök meghatározása, részvétel az FMEA foly.
 • Karbantartási koordinátor

  Szolnok
  A karbantartási vezető helyettesítése annak távollétében A karbantartási osztály munkájának megszervezése, koordinálása a műszakvezetőkön keresztül Szabadságolások megszervezése a megfelelő létszámú munkaerő biztosításával és a termelési szükségletek figye.
 • Minőségbiztosítási vezető

  Szolnok
  Minőségirányítási rendszer működtetése A minőségbiztosítási mérnökség és minőségellenőrző csoport munkájának irányítása A termelés támogatása minőségbiztosítással összefüggő kérdésekben, műszaki állásfoglalások meghozatala Folyamatos minőségfejlesz.
 • Főmérnök (Vegyipar)

  5000 Szolnok, Tószegi út 5.
  A Bige Holding Kft. termelő tevékenységének szakszerű irányítása, illetve felügyelete, a kapcsolódó műszaki, technológiai, biztonságtechnikai, környezetvédelmi és egészségügyi előírások figyelembe vételével. Az üzemvezetők munkájának irányítá.
 • Projekt vezető mérnök

  Szolnok
  Előkészíti, elindítja és befejezi a különböző projekteket - a határidőkre összpontosítva, napi nyomon követéssel, jelentési kötelezettséggel; A beérkező megrendeléseket elemzi, a projektet megfelelően előkészíti; Gondoskodik a határidők betartásáról, ennek.
Állásajánlatok Szolnok közelében