Budapest, IV. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

6 db találat
 • Asztalos

  1047 Budapest, Károlyi István utca 10.
  Egyedi bútorok gyártásával foglalkozó, IV. kerületi belsőépítészeti cég több éves gyakorlattal rendelkező, szakképzett, önállóan dolgozó, gyártáselőkészítésben jártas, kreatív, ambíciózus asztalosokat keres teljes munkaidős foglalkoztatásba.   Tová.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Raktáros munkatárs

  1044 Budapest
  A W-Pharma Kft., Budapest egyik vezető, gyógyszer forgalmazó cége, több mint 20 éve a piacon. Telephelyünk és cégünk folyamatosan fejlődik a kor elvárásainak megfelelően, illetve azzal a céllal, hogy alkalmazottainak számára kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyük a munka végzést.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  180 000 Forint
 • Síküveg megmunkáló

  1044 Budapest, Ipari park utca 10.
  Hosszú távú szakmai előremenetel és anyagi megbecsülés! 25 éve működő építőipari üveg gyártó- és kereskedelmi vállalkozás Budapesten kiemelt jövedelemmel, teljes munkaidőben munkatársat keres a csapatába.- Síküveg megmunkálás folyamatának elsajátítása- A gyár ter.
 • Takarító és kisegítő

  1044 Budapest
  A W-Pharma Kft., Budapest egyik vezető, gyógyszer forgalmazó cége, több mint 20 éve a piacon. Telephelyünk és cégünk folyamatosan fejlődik a kor elvárásainak megfelelően, illetve azzal a céllal, hogy alkalmazottainak sz.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  100 000 Forint
 • Lakatos szerelői munkatárs

  1044 Budapest
  Elektromos kapuk helyszíni szerelésése , beépítése Kapuk műhelyben történő legyártása , összeszerelése
 • Szakács

  1044 Budapest, Vasrózsa utca 2.
  2019 nyarán nyitott éttermünkbe, a Kami Kisvendéglőjébe keresünk szakácsokat. Újpest szélén, már csaknem Dunakeszinél vagyunk (1044 Budapest, Vasrózsa utca 2.). Magyar konyhát viszünk friss alapanyagokból, némi csavarral. Családi vállalkozás vagyunk, kis csapattal. Amit mi tud.