Budapest, XI. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

14 db találat
 • Szervizmester

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  · az autóbusz állomány javításba adási, karbantartási, mosási feladatainak elvégeztetése,· az autóbuszok téli felkészítése,· gépjárművek műszaki állapotának ellenőrzése· a hibák feltárása, kisebb javítások, kerékcserék elvégzése,· a beosztott állomá.
 • Autóvillamossági szerelő

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  autóbuszok villamos berendezéseinek műszeres ellenőrzése, beszabályozása, javítása és karbantartása, a szerviz útmutatásai alapján a meghibásodott készülékek részegységeinek tesztelése, a hiba behatárolása és a készülék javítása, korszerű „CAN” rendszerek.
 • Autószerelő

  1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  gépjárművek és gépjárműmotorok vizsgálata és műszaki ellenőrzése, hibák feltárása és javítása, gépjárművek és azok szerkezeti egységeinek szerelése, alkatrészek pótlása és cseréje, valamint javítása és felújítása, motor-, kormány-, fékek és egyéb g.
 • Kiemelt értékesítő

  1114 Budapest Bartók Béla út 71 vagy 2030 Érd Bajcsy-Zsilinszky út 10
  új- és használt ingatlanok közvetítése eladó és kiadó ingatlanok felkutatása és megbízási szerződések megkötése értékesítési folyamat menedzselése kiegészítő szolgáltatások/termékek értékesítése
 • Szervizes

  1117 Budapest, Hunyadi János út 9.
  Helyszíni vízgépészeti rendszerek szerelése, szervizelése, karbantartása Műhelyben történő szivattyúk, vízgépészeti rendszerelemek szervizelése Ügyfelek teljeskörű tájékoztatása Javítási kalkuláció, precíz árajánlat készítés Szakmai segítsé.
 • Karosszéria munkafelvevő

  1112 Budapest, Budaörsi út 227.
  Szeretsz érdekes ügyeket megoldani? Problémákat kezelni? Mindened az autók és számodra az ügyfél az első? Amennyiben igen a válaszod, ezt a pozíciót Neked találták ki! Sérült személyautók felmérése, átvétele javításra, az ügyfelekkel, alvállalkozókkal, val.
 • Kőműves

  1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.
  Proform Zrt. budapesti munkára keres bővülő csapatába szakképzett kőműves munkatársakat. Folyamatos, hosszú távú megbízható, bejelentett munkalehetőség.
 • Segédmunkás

  1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.
  Proform Zrt. budapesti munkára keres építőipari segédmunkást. Folyamatos, hosszú távú megbízható, bejelentett munkalehetőség. Elvárások: - megfelelő szintű munka-és teherbírás - precizitás, önálló munkavégzés - megbízhatóság - alapfokú iskolai vé.
 • Rakodó munkás XI. kerület

  1116 Budapest, Vegyész utca 17.
  Munkatársként csapatunkba Magyarország egyik piacvezető csomagszállító cége, a GLS depójába keresünk rakodókat.Feladatok: Csomagok futószalagra feltöltése és konténerbe rakodása részmunkaidőben.Elvárások: Erkölcsi bizonyítvány, megbízhatóság és tetterőMunk.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  110 000 Forint
 • Autóvillamossági szerelő

  1112 Budapest, Budaörsi út 227.
  Jaguar, Land Rover, valamint Hyundai gyártmányú járművek elektronikai meghibásodásainak kivizsgálása, megjavítása A javítás céljából átadott gépjárművek, valamint a javításhoz szükséges alkatrészek, anyagok, eszközök átvétele A gépjárművek a telephel.
 • Autószerelő és vizsgabiztos

  1112 Budapest, Budaörsi út 227.
  Jaguar, Land Rover, valamint Hyundai gyártmányú gépjárművek null revíziója, javítása, karbantartása A gépjárművek műszaki vizsgáztatása A javítás céljából átadott gépjárművek, valamint a javításhoz szükséges alkatrészek, anyagok, eszközök átvétele
 • Gyártói munkatárs

  1117 Budapest, Hunyadi János út 9.
  Betanítást követően többféle kozmetikai és háztartás vegyipari termék gyártása, könnyű fizikai munka.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  140 000 Forint
 • Gépkocsi vezető

  1113 Budapest
  C kategóriás jogosítvánnyal és gépkocsi vezetői kártyával rendelkező gépkocsi vezetőt keresünk, 10 tonna feletti gépkocsira állandó vagy alkalmi munkakör betöltésére. Nyugdíjasok jelentkezését is várjuk.Homlokrakódó/Gépkezelői vizsga előny!Érdeklődés telefonon az.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Kútkezelő

  1112 Budapest, Balatoni út
  Cégismeretető: Shell töltőállomásra keresünk munkatársakat. Hirdetés szövege:Kezdd a karriered a világ egyik legismertebb márkájánál, a Shellnél! Most csatlakozhatsz a Shell dinamikus és professzionális töltőállomási csapatához! Ha jól kommunikálsz, p.