ALPHA-VET Kft. állás, munka

13 db találat
 • Méhészeti export értékesítő

  8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új munkatársat keres méhészeti termékek export értékesítője munkakörben.Főbb feladatok, munkák:
 • Értékesítő (növénytápanyag kiegészítő termékkör)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Termékek értékesítése. Növényvédelmi szaktanácsadás. Vevői igények felmérése, termékinformációk átadása. Meglévő partnereinkkel való rendszeres kapcsolattartás. Új üzletfelek felkutatása. Piaci folyamatok követése
 • Gépjárművezető

  8000 Székesfehérvár, Homoksor
  Magyarország piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. a Székesfehérvári telephelyére, belföldi áruszállítási, nappali munka végzésre, gépjárművezetői pozícióba keres
 • Bolti eladó / pénztáros

  1222 Budapest, Nagytétényi út
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha ZOO Kft. új munkatársat keres Budapest Camponában lévő üzletébe eladó/pénztáros munkakörben.Ha szereted a kutyákat, macskákat és kisállatokat, h.
 • Bolti eladó, pénztáros

  4030 Debrecen, Monostorpályi út 5.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha Vet Kft. új munkatársat keres Debrecenbe lévői üzletébe eladó/pénztáros munkakörben.Ha szereted a kutyákat, macskákat és kisállatokat, ha érdekel a velük.
 • Raktári áruösszekészítő

  1194 Budapest, Hofherr Albert utca 42.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új munkatársat keres áruösszekészítő pozícióra a raktárunkba, budapesti (XIX. ker.) munkahelyre.Feladatok: anyagmozgatás, árupakolás, cs.
 • Laboratóriumi fejlesztő-mérnök

  2943 Bábolna
  analitikai módszer-fejlesztések validálással és napi rutin szintjére való bevezetéssel Gyógyszerkönyvi alapokon és a GMP/GLP/VICH-elvek betartásával és azok szerinti dokumentálással – tipikusan HPLC-s mérések a Laboratóriumi minta-beérkeztetések – tárolások – vizs.
 • Laboratóriumi asszisztens

  2943 Bábolna
  minta előkészítések és analitikai mérések (rutin mérések, módszer fejlesztési mérések és –validálások kivitelezése) és azok GMP/GLP-elvek szerinti dokumentálása (klasszikus analitikai és műszeres mérések egyaránt – különösen fontosak a HPLC-s mérések!) szükség ese.
 • Webfejlesztő

  8000 Székesfehérvár, Homoksor
  Meglévő CMS weboldalak működtetése Új CMS ( Joomla | Wordpress) oldalak készítése DM levelek küldése
 • Állattartótelep látogató/ kereskedelmi képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  állatgyógyszer értékesítése, vevői igények felmérése, termékinformációk átadása, meglévő partnereinkkel való rendszeres kapcsolattartás és új üzletfelek felkutatása, piaci folyamatok követése.
 • Karbantartó

  8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új kollégát keres karbantartó munkakörben.Feladatok:- udvar rendben tartása,- udvar takarítás,- fűnyírás,-.
 • Bolti eladó, pénztáros

  9012 Győr, Királyszék út 42.
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha Zoo Kft. új munkatársat keres Győri üzletébe eladó/pénztáros munkakörben.Ha szereted a kutyákat, macskákat és kisállatokat, ha érdekel a velük kapcsolatos munka.
 • Bolti eladó, pénztáros

  2120 Dunakeszi
  Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha ZOO Kft. új munkatársat keres Dunakeszin lévői üzletébe eladó/pénztáros munkakörben.Ha szereted a kutyákat, macskákat és kisállatokat, ha érdekel a velük kapcsolatos munka, ha sz.