Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szakács állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
1137 db találat
Szűrés
-
Nemzetközi környezetben, modern, jól felszerelt, légkondicionált konyhában végezheted napi feladataid, a szálloda konyhafőnökének közvetlen irányítása alatt. 10 fős konyhai csapat közreműködésével 120 fős befogadó képességű éttermünkben szakácsainkra vár a reggeliztetés 5:00-13...ápr. 23.
-
A kijelölt ételek elkészítése a konyhafőnök irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, munkafelület és munkaeszközök tisztán tartása.ápr. 23.
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásaápr. 23.
-
Tálaló szakács pozícióba keresünk, akár pályakezdő kollégát, saláták, köretek , zöldségek előkészítése, alapanyagok feldolgozása és előkészítése - ételek előírás szerinti elkészítése, adagolása, tálalása, csomagolása - együttműködés a kisegítő személyzettel és felszolgálókkal...ápr. 22.
-
Főbb feladatok: -Meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése -Konyhai berendezések üzemeltetése, felelősségteljes használata -Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása -Konyhai higiénia- és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása -A konyhai Csapat koordinálása ...ápr. 22.
-
Budapest belvárosi, stabil vendégkörrel rendelkező étterembe keresünk komoly, megbízható, munkájára és környezetére igényes, ápolt, több éves tapasztalattal és szakács végzettséggel rendelkező,önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot.ápr. 22.
-
- igényes, magas szintű főzési technikák alkalmazása - az étterem a'la carte étlapjának előkészítésében való aktív részvétel - napi előkészületek elvégzése - saját munkakörbe tartozó feladatok önállóan történő elvégzéseápr. 22.
-
- Önálló munkavégzés kis magyaros konyhában, - kb. 15 főétel, 8 köret és 4 leves felfőzése, - konyha takarítása, tisztán tartása, - szezonban hosszú munkaórák bírása (12-14 óra), szezonon kívül kevesebb (6-8), - egyéb dokumentációk (pl. hűtőnapló) töltése...ápr. 22.
-
a'la carte ételek és déli menü készítése főzés és tálalási feladatok ellátásaápr. 22.
-
Hideg és meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése Rendezvényre ételek készítése (hideg és meleg ételek) Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. Konyhai higénia és élelmiszer-biztonság...ápr. 22.
-
Ételek készítése a korszerű táplálkozásnak megfelelően; Alapanyagok kezelése; Ételek elkészítése az előírt minőségben, elszállításra; Gondoskodás a receptúrák betartásáról; Konyhai kisegítő személyzet munkájának koordinálása.ápr. 24.
-
A konyhai dolgozók munkájának összehangolása, motiváltságuk fenntartása, személyzeti létszám optimális kihasználtsága Ételek minőségének biztosítása Gazdaságosság fenntartása; költség és ELÁBÉ kontrollja 20-30 fős személyzet koordinálása, szervezése, ösztönzése A konyha tisztaság...ápr. 24.
-
a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése, a konyhai személyzet munkájának irányítása, gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás, HACCP előírások betartása és betartatása, az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése, hatékony, együttműk...ápr. 24.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, grillezés (ebédidőben), higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betarta...ápr. 23.
-
A pizzáink magas színvonalon, receptúra szerint történő elkészítése. Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása. Konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata. A higiéniai követelményrendszer betartása (takarítási feladatok a konyhán) Nyitás-zár...ápr. 22.
-
A kijelölt ételek elkészítése az élelmezésvezető irányítása mellett, Gépek, berendezések kezelése, munkafelület és munkaeszközök tisztán tartása.ápr. 22.
-
A Don Pepe budaörsi éttermébe keresünk szakképzett kollégát - szállást tudunk biztosítani. Szakács: Bérezés megegyezés szerint a feladatok: ételek elkészítése, tálalása egy jól felszerelt konyhán, kézilányok és mosogatók segítségével természetesen bejelentéssel és személyzeti étk...ápr. 21.
-
Aktív részvétel a napi főzési folyamatokban A konyha működési folyamatainak irányítása, ellenőrzése Ételek lefőzése Étlapok és egyéb menü ajánlatok összeállítása Árukészlet gazdálkodás Árurendelés, rendelések leadása HACCP elvárások betartása és betartatása Személyzet munkájának...ápr. 24.
-
a konyhai dolgozók inspirálása, motiválása, koordinálása és felelősségteljes vezetése élelmiszerbiztonsági szabályok szigorú betartása igényes munkavégzés a konyhai személyzet beosztásának elkészítése az árukészlet rendelése és kezelése a vendégelégedettség és a minőség folyamato...ápr. 19.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.ápr. 20.