Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Vendéglátás, idegenforgalom vezető állások, munkák

56 db találat
Szűrés
  • A szállodaigazgató közvetlen irányítása alatt, a részleg magas színvonalú és gazdaságos működésének és a szállodai előírások betartatásának biztosítása Operatív feladatok ellátása a SPA recepción A SPA szolgáltatások és kezelések kínálatának folyamatos frissítése A SPA tisztaságá...
    máj. 15.
  • MICE, leisure és golf szegmensből érkező ajánlatkérések, foglalások kezelése aktív részvétel a szállodai rendezvények és golfversenyek lebonyolításában meglévő partnerkörrel folyamatos, aktív kapcsolattartás háznézések professzionális lebonyolítása részvétel új ügyfelek felkutatá...
    máj. 15.
  • A szálloda napi értékesítési feladatainak ellátása E-mailes kommunikáció angol és magyar nyelven Csoportok és rendezvények fogadása, kapcsolattartás a szervezőkkel OTA-k kezelése Szálloda bemutatása bejárások alkalmával
    tegnap 17:25
  • A Zuki egy hely kávéra, pizzára vagy desszertre. Csatlakozz a Zuki csapatába és éld át a dolce vitat! Mindennapi feladataid lesznek: Italaink, szezonális ajánlataink elkészítése a Zuki standerdek alapján; Deli termékeink (római pizza, saláták, desszertek, szendvicsek) készletfig...
    tegnap 12:10
  • A szálloda vendéglátó részlegének (étterem és bárok) koordinálása és ellenőrzése, gazdálkodásának felügyelete A terület vendégközpontú üzemeltetése és a profitorientált és költséghatékony gazdálkodásának biztosítása Készlet- és árugazdálkodás, alapanyagok rendelése Az éttermi tev...
    máj. 15.
  • vendégek érkeztetése, tájékoztatása wellness panzió recepciós feladatok teljes körű elvégzése szállás szoftver, online szállásfoglaló oldalak napi szintű használata számlázás, pénztárgép- és kasszakezelés szállásfoglalások visszaigazolása reggeli és vacsoráztatásban való közreműk...
    máj. 15.
  • Téged keresünk, amennyiben magadra ismersz a felsorolt jellemzők alapján és rendelkezel a megfelelő gyakorlattal: - 100% - os vásárlói kiszolgálás biztosítása (kiegészítő, magasabb értékű termékek ajánlása) - HACCP szabályok betartása - Fagyasztott formában érkezett pékáru előkés...
    máj. 14.
  • A feladatkör két fő részből áll: Csapat menedzselése A Covid óta dinamikusabban változó csoportokból csapat kovácsolása A munkatársak emberi és szakmai vezetése A hotel HR feladatainak ellátása: teljesítmény menedzsment, csapatok alakítása, toborzás, kiválasztás Magas színvonalú...
    máj. 14.
  • Felszolgáló Karriertipp!

    1061 Budapest, Andrássy út 20.
    Vendégek fogadása, ültetése. Rendelés felvétele, vendég kiszolgálása. Kávé, üdítő, egyéb italok elkészítése.  
    máj. 14.
  • Hiring and training Food and Beverage department staff Overseeing staff performance in all technical and non-technical aspects to ensure standards of quality and service Ensuring compliance with safety and health regulations and policies Responding to customer complaints and spec...
    máj. 14.
  • A vendéglátó egységek (étterem, kávézó, shop) működésének biztosítása, gazdaságos üzemeltetése A személyzet szakmai irányítása, ellenőrzése, oktatása A magas színvonalú vendégkiszolgálás megszervezése, a kollégák értékesítési szemléletének folyamatos fejlesztése Folyamatos szakma...
    máj. 14.
  • Fő feladatkörök: - a vendégeink kedves, gyors, és pontos kiszolgálása, probléma esetén panaszkezelés - áru rendelése, feltöltése és ellenőrzése - a HACCP szabályainak betartása és betartatása - aktív komunikáció a vezetőséggel és árubeszállítókkal - egy kisebb, 2-3 fős csapat irá...
    máj. 13.
  • A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...
    máj. 13.
  • Üzletvezető

    8621 Zamárdi, Eötvös utca 15.
    A HOTEL WELLAMARIN****Superior Parton Bisztró vendégeinek színvonalas kiszolgálása az alábbiak szerint Feladatok: pultosok, felszolgálók, tanulók irányítása, munkájuk szervezése és ellenőrzése Bisztróra vonatkozó vállalati és hatósági szabályok előírások, házirendek betartása és...
    máj. 13.
  • Vendégek fogadása, ültetése Rendelés felvétele, vendég kiszolgálása Többi pincér és segítő munkájának felügyelete
    máj. 13.
  • A szervizkonyha 8 fős csapatának dinamikus összehangolása, motiválása és irányítása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében és vészhelyzetben bármelyik pálya átvétele. A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzé...
    máj. 13.
  • 30-40 fős csapat mindennapi vezetése A vállalat hosszú távú céljainak meghatározása és az operatív tervek kidolgozása Szervezeti struktúra optimalizálása, munkafolyamatok felügyelete és dolgozói erőforrások hatékony kihasználása Borászat, szőlészet és rendezvények minőségi lebon...
    máj. 13.
Álláspályázataim Jelentkezések
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim