FLOTTA BUSINESS CAR Kft.
Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:

Flottamenedzser

Nagytarcsai központi irodával, országos szerviz hálózatot működtető Flotta Business Car Kft. 2014 óta van jelen Magyarországon a flottakezelő és autókölcsönző cégek területén, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. A folyamatosan bővülő és megújuló gépjárműpark személyautók, mini buszok, tehergépjárművek széles választékát kínálja. Cégünk egész Magyarország területén biztosít gépjárműveket cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt eseti, középtávú és tartós bérletre. A Flotta Business Car Kft. szolgáltatása komplex, kiterjed a flottakezelést, szervizt, karosszéria, fényezést,biztosítást megelőző tanácsadástól kezdődően a gépjárművek beszerzésén, finanszírozásán, teljes körű üzemeltetésén át a futamidő végi értékesítésig.

Főbb feladatok, munkák:

Munkaidejében fogadja a flottapartnerek hívását és az országos szervizhálózatunk valamelyikén keresztül megszervezi az ügyfelek által kért javításokat egyéb igényeiket. Feladata az is, hogy jó kapcsolatokat tartson fenn a társcégekkel, hogy gördülékenyen menjen a munka. A fizetőpartnerek felé a komplett ajánlatok elfogadtatása , a szervizek irányítása, számlák ellenőrzése, valamint az ügyfelek motiválása, új szolgáltatások értékesítése is része a napi rutinnak.

Az álláshoz tartozó elvárások:

A választott munkatársunk ezen a poszton kiváló kommunikációs és szervezőkészséggel kell rendelkezzen. Tapasztalattal az autós üzletágban vagy a gépjárművekkel kapcsolatos műszaki területeken. Nem idegen neki a szervizek, az autóval kapcsolatos szolgáltatási területek világa.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Nyitottság, kreativitás, jó problémakezelés , jó memória, következetesség, jókedv, ha ezekkel rendelkezik, akkor élvezni fogja a változatos, mozgalmas munkaidőt és szeretni fogja a munkáját. Elvárás: B kat. jogosítvány, Excel, Word, Windows felhasználószintű ismerete. Angol nyelv ismerete előny.

Amit kínálunk:

Amit kínálunk: Kiváló munkakörnyezet tiszta, kulturált, modern irodánkban. Családias hangulat a 14 fős csapatunkban, remek kollégákkal. Üzemanyaghozzájárulás a munkába járáshoz, komfortérzetet növelő szolgáltatások munkaidőben. Céges telefon és laptop magán használatra is. Az alapbéren felül jutalék az új ügyfelek , a fizetős plusz szolgáltatások , új bérautóigények stb. után.

 

Állás, munka területe(i):

  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Flottakezelő
  • Logisztikai ügyintéző, adminisztrátor

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Havi nettó fizetési keret:

300.000 Ft

Munkavégzés helye:

2142 Nagytarcsa

Jelentkezés módja:

A "Jelentkezem" gombra kattintás után csatolja magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát!