Villanyszerelő állás, munka

16 db találat
 • Villanyszerelő

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetem Műszaki és Üzemeltetési osztálya az intézményhez tartozó épületek, villamos, villamos-gépészeti berendezések üzemeltetéséhez, valamint a karbantartások és hibaelhárítások elvégzéséhez keres az alábbi pozícióba munkatársat: Létesítménye.
 • Karbantartó

  1108 Budapest, Maglódi út 24.
  a termelő gépek és berendezések hibáinak elhárítása a nem tervezett gépállások azonnali javítása megelőző karbantartások elvégzése a gépek műszaki állapotának figyelemmel kísérése együttműködés a gépek, berendezések áthelyezésénél, összesze.
 • Villamoshálózat-szerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Magyarországi és külföldi nagyfeszültségű távvezetékek építéséhez, karbantartásához tartozó munkafolyamatok elvégzése Távvezeték oszlopok alapozási, szerelési, valamint vezetékszerelés, kábelbehúzás munkák elvégzése
 • Villamos-műszeres karbantartó

  Kecskemét
  A technológiai rendszerek, berendezések villamos, műszer- és irányítástechnikai szakágban felmerülő karbantartása, hibaelhárítása és javítása. Megfelelő gyakorlat megszerzése után, eseti jelleggel – meghatározott rend szerint – munkaidőn túli készenlét (hibaelhárí.
 • Villanyszerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  2-3 fős csoportokban szerelési munkák ellátása a cég telephelyéről indulva változó a munkavégzés helye
 • Üzemi villanyszerelő

  6000 Kecskemét, Városföld 92.
  A vállalat üzemeiben (Kecskemét, Kiskunfélegyháza) működő berendezések, gépek, gépsorok zavartalan működésének biztosítása, hibák szakszerű javítása Az új gépek berendezések üzembe helyezése A biztonságos élelmiszergyártás zavartalanságának biztosítása ter.
 • Elektrikus

  8200 Veszprém, Alsóerdő utca 1.
  A fogyasztók biztonságos és folyamatos energiaellátásának biztosítása. A villamos energiaellátó létesítmények, berendezések kezelése, ellenőrzése és karbantartása. A mérési, felügyeleti rendszerek figyelemmel kísérése. Közreműködés a szükséges kis-.
 • Villanyszerelő

  6100 Kiskunfélegyháza
  gépek, berendezések folyamatos működésének biztosítása gépmeghibásodások esetén, azonnali hibaelhárítás megelőző karbantartások elvégzése, dokumentálása géptelepítések, új és használt gépek üzembe helyezése
 • Karbantartó villanyszerelő

  Budapest, XIII. kerület
  A létesítmény erősáramú villamos hálózatának folyamatos üzemeltetése, karbantartása, hibaelhárítása. Alkalmanként az intézményen belüli kisebb átalakítások villamos kivitelezése.
 • Villanyszerelő

  Budapest, XII. kerület
  A létesítmény üzemeltetésének folyamatos biztosítása Tervszerű, megelőző karbantartások pontos és szabályszerű elvégzése, tapasztalt hiányosságok jelzése Az esetleges hibák azonnali javítása Elektromos hálózatok-, berendezések karbantartása, üzemeltetése Nappali műszak – hatá.
 • Erősáramú villanyszerelő

  1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31.
  a társaság hőtermelő létesítményeihez tartozó erős- és gyengeáramú berendezések (többek között transzformátorok, kapcsoló berendezések, megszakítók és kábelek, szakaszolók, fázisjavító kondenzátorok és automaták) működési biztonságának, karbantartásának és folyamatos hiba.