VIAPAN ''DOLOGIDŐ'' Kft. állás, munka

16 db találat
 • Stratégiai beszerző

  Baranya magye
  Felkutatja az új, potenciális beszállítókat, és vezeti az ártárgyalásokat Koordinálja a szerződéskötéseket Együttműködik a központi beszerzéssel Nyomonköveti az esetleges beszállítói változásokat Látogatja a beszállítókat SAP rendsz.
 • Ügyvezető igazgató

  SZEKSZÁRD
  a vállalat pénzügyi és gazdasági működésének és folyamatainak biztosítása és ellenőrzése, esetleges optimalizálása, az országos éves stratégia és üzletpolitika kidolgozása, majd kivitelezésének koordinálása, éves költségek tervezése, felügyelete,
 • Termelési koordinátor

  Pomáz
  Felügyeli és irányítja az üzem által végzett termelési tevékenységek aktuális helyzetét (gyártás, minőségellenőrzés, tesztelés, csomagolás szállítás) a vevői igények hatékony kielégítése érdekében. Megtervezi az üzem hatékony működéséhez szükséges feltétételeket.
 • Energetikai főmunkatárs

  Zamárdi
  Támogatja a cég energetikai fejlesztéseit, és segít azok informatikai hátterű megvalósításában. Részt vesz az energiagazdálkodás tervezésében, működtetésében és ellenőrzésében. Koordinálja az energetikával összefüggő feladatokat. Képviseli a szakte.
 • Munkavédelmi vezető

  7953 Királyegyháza
  Betartatja a cégcsoport és a magyar munkavédelmi szabályokat. Új munkavédelmi eljárásokat vezet be. Fenntartja és folyamatosan fejleszti a cégcsoport által képviselt munkavédelmi kultúrát. Kivizsgálja és jelenti a kvázi- és munkabaleseteket.
 • Bérszámfejtő

  Kecskemét
  Bérszámfejtés előkészítése, együttműködés a külső bérszámfejtő partnerrel A kifizetések és egyéb adatok nyilvántartása, statisztikák készítése Új belépőkkel, kilépőkkel kapcsolatos munkaügyi feladatok elvégzése Beléptető rendszer/időadatok kezelése.
 • Controller

  7100 Szekszárd
  Your tasks will be: Full responsibility and authority for Group reporting in Cognos for both legal entities Cash flow forecast, actual vs forecast analysis Analysis and explanation for P&L variances (actual versu.
 • Értékesítő (luxusjacht-értékesítő)

  Budapest
  luxusjachtok értékesítése magyar vevőkörben az értékesítési folyamat végigvitele szerződéskötési folyamat végigkísérése a márka szakszerű képviselete
 • Termeléstervező

  Nagykőrös
  Heti, termelési tervek készítése a vevői igények figyelembevételével, kapacitások ellenőrzésével, az erőforrások maximális kihasználásával, Napi termelési tervek készítése minden termelési területre, A termelési tervekhez, vonalak indításához, a vállalatir.
 • Production Manager

  Nagykőrös
  Vállalat minőségügyi szervezetének folyamatos és biztonságos működtetése a tulajdonosok elvárásainak és a pénzügyi/gazdasági céloknak megfelelően, Dokumentációs rendszer folyamatainak ellenőrzése, Minőségközpontú és vevőorientált működés erősítése,
 • Bérszámfejtő

  Budapest
  teljes körű bérszámfejtés és TB ügyintézés (min. 300-400 fő), folyamatos kapcsolattartás a külső partnercégekkel, bevallások, riportok, adatszolgáltatások, statisztikák készítése (hatóságok és ügyfelek felé).
 • Account Manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  Termények, kukorica, napraforgó és egyéb kalászos növények ismerete. A termények több ezer, illetve több száz hektáron helyezkednek el. Vagyis bőven van belőlük. Így a leendő területi képviselőnek lesz mit értékesíteni. Input anyagok és növényvédő.
 • Villanyszerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  2-3 fős csoportokban szerelési munkák ellátása a cég telephelyéről indulva változó a munkavégzés helye
 • Elektromos karbantartó

  7636 Pécs
  Mit szólna hozzá, ha egy olyan autóipari cégnél dolgozhatna, amely az egyik legnagyobb klímatechnikai beszállítónak számít a világon? Megbízónk közel 30 éve van jelen Magyarországon, 2019-ben pedig Pécsen létesített egy több mint 22.
 • Karosszéria lakatos

  1106 Budapest, Fehér út
  munkadarabok hidegalakító eljárásokkal történő alakítása kötések készítése, szerelése, lebontása a járművek fő darabjainak ki- és beszerelése, javítása 1 műszakos munkarend hétfőtől-péntekig 6:00-14:20 között
 • Esztergályos

  1106 Budapest, Fehér út
  munkadarabok és alkatrészek előkészítése forgácsolás hagyományos fémesztergagéppel