Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, idegenforgalom vezető állások, munkák 3-5 év tapasztalattal
7 db találat
Szűrés
-
A műszakban dolgozó csapat koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése A vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása Mindig friss és minőségi termékeinek garantálása: készletgazdálkodás, rendelés, leltározás Feladatod, hogy az étterem min...tegnap 13:02
-
Vendégek fogadása, ültetése. Rendelés felvétele, vendég kiszolgálása. Kávé, üdítő, egyéb italok elkészítése.tegnap 16:20
-
Üzleti tervezés – a kereskedelmi, szőlészeti, borászati és rendezvény üzletágak összehangolása, költséghatékony működési struktúra kialakítása, gazdasági folyamatok optimalizálása, folyamatos költségkontroll, likviditás tervezés, termelési folyamatok irányítása és felügyelete, te...máj. 27.
-
Az étterem csapatának koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése A KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása Új munkatársak toborzása és kiválasztása Az étteremben dolgozók beosztásának és bérköltségének tervezése Megfelelő tréning...máj. 26.
-
Hiring and training Food and Beverage department staff Overseeing staff performance in all technical and non-technical aspects to ensure standards of quality and service Ensuring compliance with safety and health regulations and policies Responding to customer complaints and spec...máj. 26.
-
vendégek kiszolgálása – az udvariasság, kedvesség, segítőkészség és mosoly elengedhetetlen italok és ételek elkészítése pozitív hozzáállás jó problémamegoldó képesség vendéglátás szintű angol nyelvtudás pontos, precíz munkavégzés megbízhatóság, önállóság nyitottság a tanulás, fej...máj. 24.
-
AZ UNIX Központi Irodaház éttermében, valamint a Logisztikai Központunkban a folyamatos magas minőségű, változatos és ízletes ételek biztosítása. A választékban megtalálhatóak a főételek, köretek, levesek mellett a házi sütemények, palacsinták, szendvicsek, kávék és egyéb finomsá...máj. 23.