Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások Pest megyében 3-5 év tapasztalattal
80 db találat
Szűrés
-
Az adott részleg látványtervezési munkájának magas színvonalon való megvalósítása, koordinálása a termékek kihelyezése által, az eladótérben meghatározott VM standardok alapján. Pontosan ismerni és alkalmazni a divatirányzatokat, trendeket, időszakosan elemezni a konkurenciát Ár...tegnap 16:00
-
A szálloda napi értékesítési feladatainak ellátása E-mailes kommunikáció angol és magyar nyelven Csoportok és rendezvények fogadása, kapcsolattartás a szervezőkkel OTA-k kezelése Szálloda bemutatása bejárások alkalmávaltegnap 17:25
-
Rendezvények előkésztése, logisztika megszervezése Rendezvényhelyszín bejárása, feltérképezése, javaslatok kidolgozása Építési-bontási csapat koordinálása Animátor csapat megszervezése Rendezvényeszközök raktározásának, állapotának felügyelete Együttműködés a többi csapattaggal (...tegnap 17:15
-
Diákmunka - gyorséttermi dolgozó (Budaörs)
Legyen az első 5 jelentkező között!2040 Budaörs, Sport utca 2-4.Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztántartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer betartása...máj. 10. -
Diákmunka - gyorséttermi dolgozó (Dunakeszi)
Legyen az első 5 jelentkező között!2120 Dunakeszi, Pallag utca 68.Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztántartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer betartása...máj. 10. -
Diákmunka - gyorséttermi dolgozó (Budaörs)
Legyen az első 5 jelentkező között!2040 Budaörs, Sport utca 2-4.Vendégek udvarias kiszolgálása Rendelések felvétele Ételek, alapanyagok előkészítése Étkező terület, konyhai gépek és berendezések tisztántartása Beérkező élelmiszerek átvétele a szállítótól és gyors elpakolása Árumennyiség ellenőrzése FIFO rendszer betartása...máj. 10. -
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolás Munkaterület tisztán tartásamáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolás Munkaterület tisztántartásamáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásmáj. 10.
-
A műszakban dolgozó csapat koordinálása és támogatása, barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése A vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása Mindig friss és minőségi termékeinek garantálása: készletgazdálkodás, rendelés, leltározás Feladatod, hogy az étterem min...máj. 10.
-
Rendelés felvétele Pizzák elkészítése Vendégek kiszolgálásamáj. 10.
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása A konyhai eszközök, berendezések és munkaterületek karbantartása, tisztítása és előkészítése. Az alapanyagok tárolása, kezelése és felhasználása, Receptek követése és új ételek kifejlesztése. A munkatársakkal való együttműködés a munkafo...máj. 10.