Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
28 db találat
Szűrés
-
Szállítási folyamatok tervezése, szervezése és nyomon követése Kapcsolattartás a szállítókkal, raktárakkal és egyéb érintett felekkel Társosztályok és a gyártás munkájának támogatása szükség szerint Problémák és késések kezelése, a folyamatok folyamatos javítása Fuvarokkal kapcso...máj. 23.
-
kábelek összeszerelése vizuális ellenőrzés precíz munkavégzésmáj. 14.
-
Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...tegnap 13:55
-
Gondoskodj arról, hogy mindig a vásárlók legyenek a középpontban, azáltal, hogy aktívan kapcsolatot létesítesz velük, eléred, hogy szívesen látott vendégnek érezzék magukat, és intézkedsz a kérdéseik és visszajelzéseik nyomán. Gondoskodj arról, hogy az irányításod alá terület min...máj. 24.
-
Vendégek rendeléseinek felvétele, professzionális kiszolgálásuk Ételek és italok felszolgálása Étel és italkínálatunk, allergének magasszintű ismerete Az éttermi részleg nyitásában és zárásában való aktív részvétel Munkakörnyezet rendben és tisztán tartása...máj. 22.
-
Vendégtér felkészítése nyitásra, takarítás Szoftver (R-KEEPER) és pénztárgép kezelés, reggeli nyitás, esti zárás Telefonos rendelések felvétele, Vendégekkel való kommunikáció, vendég elégedettség biztosítása, Vendégtér, terasz, pult tisztántartása, Italok készítése, ételek felsz...máj. 22.
-
Vendégek fogadása és irányítása Beérkező hívások kezelése Általános recepciós feladatok ellátásamáj. 22.
-
Üzlet és dolgozók irányítása, munkafolyamatok ellenőrzése Dolgozói munkaidő beosztás tervezése, szervezése Üzletmenethez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, árurendelés Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása, betartatása Nyitási és zárási folyamat...máj. 22.
-
A szálloda folyamatos üzemeltetésének biztosítása A gépek, berendezések és felszerelések tervszerű, rendszeres karbantartásának, valamint a bejelentett hibák kijavításának megszervezése A szálloda műszaki állapotának folyamatos ellenőrzése Nyilvántartja a gépek, berendezések műsz...máj. 22.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 22.
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...máj. 21.
-
Fontos szereped lesz a szállodáról alkotott első benyomás kialakításában. Te leszel felelős a csomagokért és precízen megszervezed, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön. Fogadod a vendégeket és a látogatókat, illetve segítőkészen megoldod a felmerülő helyzeteket a Front Office...máj. 21.
-
Téged keresünk, amennyiben magadra ismersz a felsorolt jellemzők alapján és rendelkezel a megfelelő gyakorlattal: - 100% - os vásárlói kiszolgálás biztosítása (kiegészítő, magasabb értékű termékek ajánlása) - HACCP szabályok betartása - Fagyasztott formában érkezett pékáru előkés...máj. 20.
-
Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...máj. 20.
-
az étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában, elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket, irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját, betartod és betartatod a HA...máj. 20.
-
Ételek elkészítése, majd azok tálalása és tárolása. A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzése.máj. 20.
-
nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása büfé reggeli elő-, illetve elkészítése konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartásamáj. 20.
-
Ismerd az IKEA Food ételválasztékát, mutasd be teljes szélességében és mélységében, úgy, hogy az ösztönözze látogatóinkat, és optimális értékesítést eredményezzen. Motiváld és fejleszd a csapatodat. A biztonságot előtérbe helyező vállalati kultúra kialakítására törekedj, úgy, hog...máj. 20.
-
A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...máj. 19.
-
Visegrádon található wellness szállodába és közelében található két étterembe keresünk karbantartási vezetőt A szállodai és éttermi épületek, wellness részleg (medencék, szaunák), berendezések és infrastruktúra működéséhez szükséges műszaki rendszerek karbantartása Karbantartók m...máj. 17.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
A konyha teljes körű, gazdaságos üzemeltetése A konyhai alkalmazottak szakmai vezetése A konyhán használt anyagok gazdaságos kezelése és használata Az áru és raktárkészlet naprakész kezelése és egyeztetése az egységvezetővel Anyagkiszabat értelmezése, ellenőrzése, abból való munk...máj. 15.