Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
Fumatore Bt. ‼️Munkatársat keresünk‼️ Eladó-pénztáros (Nemzeti Dohánybolt) pozícióba. XIII. kerületi éjjel-nappal nyitva tartó Nemzeti Dohányboltba keresünk,dohánybolti, illetve kereskedelmi tapasztalattal bíró,megbízható, nagyon jó fizikumú ,számítógép ismeretekkel, és pénztárg...tegnap 12:05
-
1.Ügyfél elégedettség A legjobb ügyfélélmény biztosítása az üzletben. Elkötelezettség amellett, hogy az ügyfelek számára szívélyes, hívogató környezetet biztosítson az üzletben azáltal, hogy érti az ügyfél kiszolgálás fontosságát. A Vodafone márka és az okos telefonok, okos készü...tegnap 14:44
-
Vendégtér felkészítése nyitásra, takarítás Szoftver (R-KEEPER) és pénztárgép kezelés, reggeli nyitás, esti zárás Telefonos rendelések felvétele, Vendégekkel való kommunikáció, vendég elégedettség biztosítása, Vendégtér, terasz, pult tisztántartása, Italok készítése, ételek felsz...tegnap 18:08
-
Vendégek rendeléseinek felvétele, professzionális kiszolgálásuk Ételek és italok felszolgálása Étel és italkínálatunk, allergének magasszintű ismerete Az éttermi részleg nyitásában és zárásában való aktív részvétel Munkakörnyezet rendben és tisztán tartása...tegnap 19:10
-
Üzlet és dolgozók irányítása, munkafolyamatok ellenőrzése Dolgozói munkaidő beosztás tervezése, szervezése Üzletmenethez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása, árurendelés Éttermi tisztaság ellenőrzése, HACCP rendszer betartása, betartatása Nyitási és zárási folyamat...tegnap 14:46
-
Ételek elkészítése, majd azok tálalása és tárolása. A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzése.máj. 20.
-
A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...máj. 19.
-
Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...máj. 19.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítésemáj. 10.