Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Állások, munkák középfokú nem kell nyelvtudás nyelvtudással, szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel

9 db találat
Szűrés
  • Sous Chef

    9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca
    Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartása
    tegnap 18:25
  • Visegrádon található wellness szállodába és közelében található két étterembe keresünk karbantartási vezetőt A szállodai és éttermi épületek, wellness részleg (medencék, szaunák), berendezések és infrastruktúra működéséhez szükséges műszaki rendszerek karbantartása Karbantartók m...
    tegnap 10:34
  • az étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában, elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket, irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját, betartod és betartatod a HA...
    máj. 14.
  • Ételek elkészítése, majd azok tálalása és tárolása. A rábízott feladatok maradéktalan, szakszerű elvégzése.
    máj. 14.
  • nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása büfé reggeli elő-, illetve elkészítése konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása
    máj. 14.
  • Catering rendezvény megvalósítása, lebonyolítása Étel és italpult működtetése Rendezvényes felszolgálók munkájának megszervezése,irányítása Készletek és eszközök Rendezvényes eszközök logisztikája(raktárból történő ki és bepakolás)
    máj. 13.
  • Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...
    máj. 13.
  • Szakács

    8600 Siófok, Vécsey Károly utca 20.
    szállodai panziós étkeztetés biztosítása a la cart ételek készítése együttműködés a konyhafőnökkel
    máj. 11.
  • A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítése
    máj. 10.
Álláspályázataim Jelentkezések
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim