Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel

9 db találat
Szűrés
  • A szálloda folyamatos üzemeltetésének biztosítása A gépek, berendezések és felszerelések tervszerű, rendszeres karbantartásának, valamint a bejelentett hibák kijavításának megszervezése A szálloda műszaki állapotának folyamatos ellenőrzése Nyilvántartja a gépek, berendezések műsz...
    máj. 22.
  • Szakács

    Legyen az első 5 jelentkező között!
    8200 Veszprém, Külső-Kádártai út
    Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása  Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartása
    máj. 22.
  • Konyhafőnök

    2211 Vasad, Monori út 100.
    Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...
    máj. 21.
  • Chef de partie

    1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 11.
    Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...
    máj. 20.
  • Érdekel mennyit kereshetnél?
    Ismerd meg mások bérigényét!
    Mennyit kereshetnék?
  • Visegrádon található wellness szállodába és közelében található két étterembe keresünk karbantartási vezetőt A szállodai és éttermi épületek, wellness részleg (medencék, szaunák), berendezések és infrastruktúra működéséhez szükséges műszaki rendszerek karbantartása Karbantartók m...
    máj. 17.
  • Szakács

    Legyen az első 5 jelentkező között!
    2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
    Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.
    máj. 16.
  • Catering rendezvény megvalósítása, lebonyolítása Étel és italpult működtetése Rendezvényes felszolgálók munkájának megszervezése,irányítása Készletek és eszközök Rendezvényes eszközök logisztikája(raktárból történő ki és bepakolás)
    máj. 13.
  • A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítése
    máj. 10.
  • Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítése
    máj. 10.
Álláspályázataim Jelentkezések
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim