Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
Vendégek rendeléseinek felvétele, professzionális kiszolgálásuk Ételek és italok felszolgálása Étel és italkínálatunk, allergének magasszintű ismerete Az éttermi részleg nyitásában és zárásában való aktív részvétel Munkakörnyezet rendben és tisztán tartása...máj. 22.
-
A szálloda folyamatos üzemeltetésének biztosítása A gépek, berendezések és felszerelések tervszerű, rendszeres karbantartásának, valamint a bejelentett hibák kijavításának megszervezése A szálloda műszaki állapotának folyamatos ellenőrzése Nyilvántartja a gépek, berendezések műsz...máj. 22.
-
Az állandó étlapon, valamint a napi menüajánlatban szereplő ételek elkészítése, tálalása Rendezvényekre előrendelt ételek elkészítése Előkészületek elvégzése Konyhai területek tisztán és rendben tartásamáj. 22.
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...máj. 21.
-
Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...máj. 20.
-
Visegrádon található wellness szállodába és közelében található két étterembe keresünk karbantartási vezetőt A szállodai és éttermi épületek, wellness részleg (medencék, szaunák), berendezések és infrastruktúra működéséhez szükséges műszaki rendszerek karbantartása Karbantartók m...máj. 17.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.
-
Catering rendezvény megvalósítása, lebonyolítása Étel és italpult működtetése Rendezvényes felszolgálók munkájának megszervezése,irányítása Készletek és eszközök Rendezvényes eszközök logisztikája(raktárból történő ki és bepakolás)máj. 13.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítésemáj. 10.
-
Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítésemáj. 10.