Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel
10 db találat
Szűrés
-
Napnyitás, napzárás, italárú átvétele rendszerezése FIFO elv szerint Italok készítése, kávék borok koktélok STB Felszolgálás vendégeink részére Pult tisztán tartása HACCP ismeret Havi leltározásma 10:10
-
Az ételek elkészítésében történő aktív részvétel és az ehhez tartozó irányítási és tervezési feladatkörök, munkafolyamatok konkrét levezénylése. Adminisztráció HACCP előírások betartásaápr. 29.
-
Felel az étterem napi működtetéséért, munkájáért és a személyzetért Biztosítja a vendégek igényeinek magas színvonalú kiszolgálását Irányítja a személyzet munkáját, meghatározza feladatait és ellenőrzi azokat Biztosítja a személyzet megfelelő felkészültségét, tréningezi a csapato...ápr. 27.
-
Két konyhánk van, az ételek magas színvonalú elő- és elkészítéséért fogsz felelni Munkaterületedet a HACCP előírások szerint makulátlanul tisztán és higiénikusan kell majd tartanod A készletfogyást fogod figyelni és együttműködsz a konyhán dolgozó csapattal is...ápr. 27.
-
Vendégek fogadása, szakszerű, pontos, kedves kiszolgálása Rendelések felvétele és szervírozása Ebéd, vacsora, rendezvények zavartalan lefolytatása a standard szerint Munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, rendben- tisztán tartása, asztalok megterítése, díszítése, tölt...ápr. 26.
-
A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítéseápr. 25.
-
Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítéseápr. 25.
-
Napi operatív munkák elvégzés, a tálalók kollégák szakmai segítése, napi főzés és gyártáshoz tartozó élelmiszer biztonsági papírmunka elvégzéseápr. 24.
-
Szállodai sztenderdek betartása és betartatása Éttermi szolgáltatások megszervezése Éttermi dolgozók, hosstesek napi munkájának ellenőrzése Rendezvények és konferenciák zökkenőmentes lebonyolítása Új kollégák képzésében való részvétel Napi operáció problémamentes lebonyolítása...ápr. 23.
-
Az Üzletvezető teljeskörű támogatása Az üzleti tevékenységek és folyamatok irányításában való részvétel, a stratégiai-, üzleti és tulajdonosi célok érdekében Vendégekkel való kapcsolattartás Képes együttműködni a cégcsoport társosztályaival Adatszolgáltatások, jelentések, beszámo...ápr. 21.