Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül. Visszavonom

Vendéglátás, hotel, idegenforgalom állások, munkák szakiskola / szakmunkás képzői végzettséggel

8 db találat
Szűrés
  • Téged keresünk, amennyiben magadra ismersz a felsorolt jellemzők alapján és rendelkezel a megfelelő gyakorlattal: - 100% - os vásárlói kiszolgálás biztosítása (kiegészítő, magasabb értékű termékek ajánlása) - HACCP szabályok betartása - Fagyasztott formában érkezett pékáru előkés...
    máj. 14.
  • Chef de partie

    1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 11.
    Ételkészítés a szálloda konyháján Műszakvezetői feladatok ellátása Konyhafőnökök munkájának támogatása, sztenderdek követése Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályok betartása Egészségügyi és biztonsági feladatok betartása Minőség fenntartása/fejlesztése...
    máj. 14.
  • nyersanyagok előkészítése, feldolgozása hideg-meleg ételek készítése, tárolása, standard szerinti adagolása, esztétikus tálalása büfé reggeli elő-, illetve elkészítése konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása
    máj. 14.
  • A vendéglátás számunkra nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. A Zsidai Gasztronómiai Csoportnál elkötelezettek vagyunk a kiválóság és az innováció kultúrájának megteremtése mellett. Hiszünk abban, hogy munkatársainkkal együtt a magyar gasztronómi...
    máj. 13.
  • Vendégek udvarias, magas színvonalú kiszolgálása Kávék, koktélok, egyéb italok készítése Nyitással, zárással kapcsolatos feladatok elvégzése Az étterem előkészítése az étkezésekhez, a rendezett környezet, vendégtér folyamatos fenntartása Munkaterület tisztántartása Élelmiszerügyi...
    máj. 13.
  • First impressions count. To get our guests’ memorable experiences off to an unforgettable start, we’re looking for a Reservations Agent who can make transactions feel seamless, offer exceptional local insights, and anticipate guests needs to make our guests feel right at home bef...
    máj. 10.
  • A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Hidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetése Rendelések kezelése Távollét esetén a Bankett séf helyettesítése
    máj. 10.
  • Rendezvények előkészítése, adminisztratív feladatok, megrendelések intézése, helyszínbejárások az ügyfelekkel Az események gyakorlati megvalósítása, helyszíni irányítása az első perctől az utolsóig A rendezvény utáni beszámolók elkészítése
    máj. 10.
Álláspályázataim Jelentkezések
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim