Termelésirányítás állás, munka Pest megyében

13 db találat
 • Gyártástervező/Production planner

  Göd
  rövid és hosszú távú gyártási terv készítése a rendelkezésre álló erőforrások és kapacitások figyelembevételével, gyártási terv alapján napi program kiadása, teljesítések nyomonkövetése, visszacsatolás az ütemtervhez, készletszintek figyelemmel kísérése, szükséges intézkedések me...
 • Műanyagüzemi üzemvezető

  2038, Sóskút, Kerox utca 1.
  A műanyag fröccsöntő üzem teljeskörű vezetése (~40db, 25-120 t fröccsöntőgépes önálló terület) a termelési igazgató irányítása alatt. A termelési munkafolyamatok közvetlen irányítása a kitűzött termelési terv megfelelő minőségben, ütemezésben és hatékonyság mellet.
 • Production Controller

  2212 Csévharaszt, Nyáregyházi út 51.
  A termelési terület kontrolling-feladatainak ellátása; A vállalatirányítási rendszer törzsadatainak karbantartása (cikkek, csomagolási struktúrák, stb.); Termelési KPI-ok kialakítása; Eszközleltár megszervezése és lebonyolítása; Se.
 • Gyártástervező

  Tápiószőlős
  Az üzemek számára gyártástervek készítése és a megvalósulásuk nyomon követése; Kapacitástervezés; Üzemi készletek vizsgálata és karbantartása; Termelési tervek létrehozása, Határidők felügyelete; Elemzések (terv/tény) készítése;
 • Termelésvezető

  Pest megye
  A termelés irányítása Műszakok beosztása Automatizálás Modernizálás Termékminőség javítása Termelési folyamatok fejlesztése, optimalizálása A termelésben dolgozó munkatársak (>30 fő) irányítása és fejlesztése A cé.
 • Csoportvezető - fröccsöntő

  Újhartyán
  A csoportjába tartozó személyzet irányítása A termelési terv megfelelő betartatása A termelési eszközök, berendezések, felszerelések optimális műszaki és gazdasági kihasználásának optimalizálása A termelési követelményeknek való megfelelés és a hul.
 • Üzemvezető

  Tápiószőlős
  Az üzemi termelés operatív irányítása, munkaszervezés, műszakok és a műszakrend megtervezése; Üzemi rend és fegyelem betartatása, jól szervezett üzemmenet elérése és fenntartása; A vevői igényeknek megfelelő magas minőségi és mennyiségi követelmények telje.
 • Termelési koordinátor

  Pomáz
  Felügyeli és irányítja az üzem által végzett termelési tevékenységek aktuális helyzetét (gyártás, minőségellenőrzés, tesztelés, csomagolás szállítás) a vevői igények hatékony kielégítése érdekében. Megtervezi az üzem hatékony működéséhez szükséges feltétételeket.
 • Részlegvezető-Csoportvezető

  2768 Újszilvás
  Termelési terület felügyelete, fejlesztése 30 fős munkacsoport irányítása, kontrollálása, motiválása Termelési rendszer üzemeltetése (termelési tervek teljesítése, folyamatos termelés biztosítása) Hatékonyság folyamatos fejlesztése (LEAN és 5S proj.
 • Termelési csoportvezető

  Érd
  A gyártórészleg munkájának támogatása, összefogása A dolgozók napi munkájának szervezése, kiosztása, végrehajtásuk ellenőrzése Gyártási tervek egyeztetése Munkaeszközök, anyagigények koordinációja Munkafolyamatok lejelentése, adminisztráció.
 • Gyártástervező

  Érd
  Vevői igények összesítése, termelési terv készítése A termelés nyomon követése, határidő-figyelés Rálátás a raktárkészletre Folyamatos egyeztetés a projektvezetőkkel, vevőkkel és a csoportvezetőkkel Váratlan helyzetek gyors és hatékony keze.
 • Műanyagipari tapasztalatokkal rendelkező gépkezelő/gyártás-technikus

  2225 Üllő, Pesti út 284.
  A Herz Hungária Kft, mint 3D nyomtatókhoz minőségi filamentet gyártó- és műanyagok megmunkálásához szükséges gépeket forgalmazó piacvezető cég keres üllői telephelyére jelenlegi csapata erősítéséhez azonnali kezdéssel műanyagipari tapasztalatokkal rendelkező gépkezelő munkatár.