Termékfejlesztés, tervezés állás, munka Pest megyében

15 db találat
 • Tervező mérnök

  2085 Pilisvörösvár, Szent László utca
  Egyedi megrendelések tervezése, rajzdokumentációk készítése. Felügyelni a gyártási folyamatokat kollégákkal együttműködve.
 • NPI Mérnök

  Pest megye
  Az új termékek bevezetés, megvalósítása és erőforrástervezése A termelési terv, szállítási terv és a teljesítménymutatók (KPI) teljesítése A szervezet biztonságos működtetése és folyamatos fejlesztése A termelékenység növelése és a minőség javítása.
 • Termékfejlesztő

  Albertirsa
  Termékfejlesztési tevékenység koordinálása üdítő- és energiaital gyártásában A vevői elvárásnak megfelelő innovatív és minőségileg magas értéket képviselő termékek kifejlesztése, valamint az ahhoz tartozó dokumentációk elkészítése Az egész gyártási folyama.
 • Production Engineer (future Line Leader)

  2730 Albertirsa, Dózsa György utca 29.
  Gain stable understanding of our products and technical solutions Learn the business approach of the company Support various projects within the FAULHABER Drive Systems (also abroad) Manage your own projects within Industrial Engineering and Produc.
 • Fejlesztőmérnök - Tesztmérnök

  2730 Albertirsa, Dózsa György utca 29.
  Nemzetközi projektekben és fejlesztésekben való részvétel Külső, belső projekteknél szükséges tesztek felmérése Mintakészítések elrendelése szükséges különleges változtatásokkal Tesztfolyamatok tervezése, lebonyolítása, ellenőrzése Tesztkör.
 • Folyamatfejlesztő koordinátor

  2131 Göd, Ipartelep hrsz., 6980
  munkafolyamatok optimalizálása és szabályok megalkotása, logisztikai folyamatok optimalizálása a gyártással kapcsolatban, más osztályokkal való kapcsolattartás és együttműködés, meetingek megszervezése és levezetése, heti leltár vezetése, és havi zárások elkészítése, KPI mutatók.
 • Termékportfólió-Elemző

  2347 Bugyi, Alsóráda 2.
  termékportfólió optimalizálásban való aktív részvétel, folyamatos kapcsolattartás az illetékes kollégákkal, vezetőkkel, kontrolling adatok alapján az új termékek felfutásának elemzése, megtérülés-számításokkal kapcsolatos feladatok ellátása, alkatrészek, t.
 • CAM programozó

  Érd, Turul utca 10.
  CAM programok készítése 3D modell, illetve a szerszámokhoz, sablonokhoz, készülékekhez, termékekhez készült vázlatok (2D modell) és műszaki rajzok alapján Termékek gyártásához, javításához szükséges CNC programok és dokumentációk elkészítése Aktív közreműk.
 • Fejlesztőmérnök

  Sóskút, 2038 Kerox utca 1.
  Nagypontosságú kerámia- és műanyagipari gyártással előállított szanitertermékek tervezése és fejlesztése.
 • Gyártástervező

  Érd
  Vevői igények összesítése, termelési terv készítése A termelés nyomon követése, határidő-figyelés Rálátás a raktárkészletre Folyamatos egyeztetés a projektvezetőkkel, vevőkkel és a csoportvezetőkkel Váratlan helyzetek gyors és hatékony keze.