Termékfejlesztés, tervezés állás, munka

11 db találat
 • Fejlesztő gépészmérnök

  Budapest, 1094 Tűzoltó utca 59.
  orvosi berendezések és kétfoton mikroszkópok opto- illetve finommechanikai alkatrészeinek tervezését, dokumentálását, a meglévő konstrukciók optimalizálását, gyártási, szerelési problémák megoldását, gyártási és szerelési dokumentációk készítését,
 • Termékmanager

  7631 Pécs
  Tavaszi-/Őszi-/karácsonyi darabáru /Rovitex nyomott kollekció összeállítása és határidőtervének előkészítése, a megvalósítás felügyelete Az értékesíthetőség szempontjából optimális készletstruktúra és szint meghatározása Felelős a készletforgás javulásáért.
 • Technológus (gépész)

  6000 Kecskemét, Ipar utca 6.
  Hulladékkezelő technológiák, gépészeti berendezések (jellemzően aprítógépek, szeparátorok, szalagok) üzemeltetése, karbantartása Alkatrészek- és egyéb anyagbeszerzésekhez kapcsolódó árajánlatkérések előkészítése, alkatrészek raktári és just-in-time beszerzésének m.
 • Villamos tervező mérnök

  Balassagyarmat
  egyedi specifikációk alapján koncepcióterv összeállítása, műszaki leírás és villamos terv készítése villamos szerelés koordinálása, támogatása és felügyelete részvétel a gépek telepítésében, üzembehelyezésében
 • Technológus (illóolaj gyártás)

  3051 Szarvasgede
  Illóolaj gyártáshoz kapcsolódó gyártó berendezések, új gyártási technológiák kialakítása, bevezetése, illetve meglévő technológiák felügyelete és működtetése. meglévő gépek és technológiai sorok, optimalizálása.
 • Termékfejlesztő mérnök

  1097 Budapest, Albert Flórián útca 3.
  Termékkoncepciók kidolgozása: az ötlettől a sorozatgyártásig Orvostechnikai eszközök konstrukciós tervezése, konstrukciós problémák megoldása Tervek prototípusának megvalósítása és tesztelése és dokumentálása Termékek kifejlesztésének megvalósíthat.
 • Technikus (Gépészeti elektrotechnikai kutatási területre)

  1097 Budapest, Albert Flórián útca 3b.
  Mérnökök munkájának napi támogatása önállóan vagy a mérnökkel együtt Teszteljárások kidolgozása, végrehajtása Teszteredmények dokumentálása Teszt és gyártóeszközök tervezésében való aktív részvétel Teszt és gyártóeszközök összeszerelése, fu.
 • Tervezőmérnök

  4400 Nyíregyháza
  tervezési, szerkesztési feladatok elvégzése, műszaki dokumentációk összeállítása kapcsolattartás a megrendelőkkel a termékgyártás mérnöki oldalról való támogatása a társosztályok műszaki támogatása.
 • Gyártástechnológus

  MISKOLC, 3531 MISKOLC, KISS ERNŐ utca 17..
 • Termékfejlesztő mérnök

  9027 Győr, Kőrisfa utca 15.
  Prototípus fejlesztés ill. meglévő termékek fejlesztése A termék tervezése, fejlesztése során gyárthatósági és gazdaságossági szempontok figyelembe vétele Anyagspecifikációk készítése Műszaki egyeztetés beszállítókkal, új alkatrészek fejlesztése il.
 • Teljesítménymenedzsment-szakértő

  2440 Százhalombatta, Erőmű út 2.
  az erőmű teljesítőképességének nyomonkövetése, riportálása, javaslattétel a mutatkozó hiányosságok és degradációk kezelésére; kereskedelmi tevékenység támogatása, tervezés és budget kontroll; adatgyűjtés és adatszolgáltatás elszámolási tevékenységekh.