Szegedi állások, munkák, állásajánlatok

85 db találat
 • Új gépkocsi értékesítő

  Szeged, 6725 Kálvária sugárút 83-85.
  új ügyfelek felkutatása, piacfejlesztés meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás árajánlatok készítése, tárgyalások lebonyolítása
 • Értékesítési vezető

  Szeged, 6725 Kálvária sugárút 83-85.
  az értékesítési csapat irányítása személyes részvétel a feladatokban a növekvő ügyfélkör és üzleti siker érdekében a teljes gépjármű értékesítési tevékenység folyamatos elemzése az értékesítési tervek teljesüléséhez folyamatos támogatás nyújtása &n.
 • Raktáros

  6726 Szeged, Alsó-kikötő sor 11.C
  Termékek komissiózása,(minőség-ellenőrzés utáni) összekészitése, csomagolása a vevői elvárásoknak megfelelően ( mennyiségi és gyors kézbesitési elvárások, szükséges dokumentumok megléte), a számitógépes rendszerbe való rögzitése Beérkező szállitmányok fogadá.
 • Ingatlanértékesítő

  Szeged
  A Home&People ingatlan meglévő új és használt ingatlanainak értékesítése, kezelése.Folyamatos kapcsolattartás az új és a meglévő ügyfélkörrel!
 • Devops mérnök

  6726 Szeged
  CI/CD pipeline-ok tervezése és megvalósítása Fejlesztői, automata tesztelői, üzemeltetési eszközök integrálása és menedzselése A legújabb hardver és szoftver megoldások folyamatos kutatása, proof-of-concept-ek készítése Részvétel az eszközök kivála.
 • C# fejlesztő (Szeged)

  6724 Szeged, Pulz utca
  Legfőbb feladatod a világvezető high-tech mikroelektronikai, napelemipari és kijelző-gyártó cégek számára gyártott szoftverek fejlesztése lesz Munkáddal segíted az új méréstechnikákkal kapcsolatos kutatásokat Innovatív projektekben veszel részt már az első naptól kezdve Feladatai...
 • Ügyfélkapcsolati munkatárs

  Szeged
 • Gyártósori munkatárs

  6722 Szeged
  60 éve működő, szegedi kozmetikai és háztartás vegyipari gyárba keresünk gyártósori munkálatokra, betanított munkavállalókat!Ha magadra és munkádra is igényes vagy és szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni álláshirdetésünkre.
 • Targoncás

  Szeged
  Kimenő áru rakodása autóra Készáru komissiózás Gyáron belüli anyagmozgatás
 • Raktáros

  6728 Szeged, Vass Mátyás út 7.
  beérkező alapanyagok átvétele, kiadása, mérlegelése alapanyagok biztosítása a termelés részére késztermék bevételezése, komissiózása, és kiadása szállítási dokumentumok elkészítése, EKAER ügyintézés teherautók fel, -.
 • Ügyfélszolgálati munkatárs

  Szeged
  A Strong & Unique Kft., Samsung Experience Store üzletágának csapatában lehetőséged lesz az önmegvalósításra, szakmai fejlődésre és ezek által személyes karriercéljaid elérésére.Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és a folyamatosan változó világunkban egy biztos csap.
 • Üzemeltetési területi vezető

  Szeged
  Szakipari dolgozók munkájának irányítása, szakmai felügyelete; szakmai kapcsolattartás a megrendelőkkel; pályázati anyagok, árajánlatok készítése; anyagbeszállítás felügyelete; alvállalkozók tendereztetése, ellenőrzése.
 • Fuvarszervező

  6791 Szeged, Dorozsmai út 78.
  Fuvarszervezői feladatok ellátása, fuvarok szervezése, kapcsolattartás a hazai és külföldi partnerekkel, fuvarfeladatok koordinálása, nyomon követése, sofőrök munkájának felügyelete, koordinálása, kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.
 • Szerviztanácsadó

  6728 SZEGED, Fonógyári út 10.
  tájékoztatja az ügyfeleket a műszaki átvizsgálások eredményéről, a megrendelt munkákat előjegyzésbe veszi a foglalási rendszerben. megtervezi és megszervezi a szervizben végzendő munkákat árajánlat készítése, utókövetése megnyitja és lezárja a megrendeléseket, kiállítja a számlát
 • Kábelipari gépkezelő

  6700 Szeged
  Rábízott gép kezelése, működésének ellenőrzése és biztosítása Hiba esetén az illetékesek értesítése Dokumentációk elkészítése és rögzítése A termékek minőségi ellenőrzése Gondoskodik a gépek és kezelési területeinek tisztán tartásáról
 • Pénzügyi ügyintéző

  SZEGED
  A Novosec Kft pénzügyi folyamatainak felügyelete és végrehajtása Bejövő számlák kezelése, nyilvántartása és rögzítése Szállítói számlák kezelése, nyomon követése, nyilvántartása és rögzítése &nbs.
Állásajánlatok Szeged közelében