Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Szállodaipar állások, munkák középiskolai végzettséggel
8 db találat
Szűrés
-
A munkakör célja: Szállodai és éttermi textíliák, munkaruhák szakszerű, igényes tisztításának folyamatos biztosítása A mosoda munkafolyamatainak összehangolása Feladatok: Gépesített mosoda szakszerű működésének folyamatos biztosítása A mosodai dolgozók napi munkájának irányítása,...ma 15:15
-
Vendégek érkeztetése és kijelentkeztetése A vendégek tájékoztatása, kérdéseik megválaszolása, kéréseik megoldása Foglalásokkal, szálláshely értékesítéssel kapcsolatos ügyintézői feladatok Kiegészítő adminisztrációs feladatok Vendégszámlák megnyitása, árak, fizetési módok, terhelé...ma 13:55
-
A szálloda folyamatos üzemeltetésének biztosítása A gépek, berendezések és felszerelések tervszerű, rendszeres karbantartásának, valamint a bejelentett hibák kijavításának megszervezése A szálloda műszaki állapotának folyamatos ellenőrzése Nyilvántartja a gépek, berendezések műsz...máj. 28.
-
A vendég teljes tartózkodása alatti színvonalas kiszolgálás biztosítása, többműszakos munkarendben Check-in, check-out, concierge és night audit feladatok ellátása Foglalások szakszerű kezelése Számlázás, kasszakezelés és a hozzá tartozó adminisztrációs folyamatok elvégzése A szá...máj. 28.
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...máj. 26.
-
Vendégek érkezésének előkészítése, bejelentkeztetés, fizettetés Vendégek kérdéseinek megválaszolása, kéréseik megoldása Foglalásokkal kapcsolatos ügyintézés Számlák kiállítása Adminisztrációs feladatok ellátásamáj. 25.
-
Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása különböző konyhatechnológiák alkalmazásával Ételek elkészítése és tálalása megrendelés alapján Látványkonyhához érkező vendégek rendeléseinek előkészítése Kollégák segítése és összehangolása Konyhai higiénia és élelmiszerbiztonsági szabályo...máj. 25.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.máj. 16.