Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák nem kell nyelvtudás nyelvtudással, 5-10 év tapasztalattal
7 db találat
Szűrés
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját...máj. 15.
-
Konyhai csapatunk munkájában való részvétel Előkészítés, felfőzés, pálya felkészítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás szakszerűségének felügyelete Ismeri a HACCP előírásokat Saját munkaterület tisztántartása...máj. 15.
-
A' la carte ételek elkészítése, időszakos kínálatok, tematikus szezonok, amelyek az évszakhoz vagy az ünnepkörhöz passzolnak Az étlapon szereplő ételek adagolása, tálalása és díszítése Termeléshez szükséges áruféleségek vételezése Az ételek minőségének, mennyiségének és a tálalás...máj. 15.
-
Feladatok leírása: Szénacél gépszerkezet hegesztése; Sarok és tompa varratok hegesztése különféle pozíciókban; lemez vastagság 5 – 40 mm;máj. 14.
-
Feladatok leírása: a kiadott gyártási utasítások ill. műszaki rajzok alapján a meghatározott szerelési feladatok szakszerű elvégzése; Egyedi acélszerkezet összeállítása, heftelése műszaki rajz alapján; Folyamatos gyártásközi ellenőrzés; Alkatrészek felszerelése a gyártott acélsze...máj. 14.
-
Asztalos munkák elvégzése A szálloda szobáiban bejelentett meghibásodások kijavítása Általános karbantartási feladatok, hibafeltárási tevékenységekben való részvétel, műszaki hibák elhárítása Felmerülő problémák kezelése Az épületek működésének zavartalan biztosítása...máj. 07.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek), a’la carte étkezésre megfelelő sütemények és desszertek készítése, nagyobb mennyiségben is HACCP előírások ismerete és betartatása Munkafolyamatok gazdaságossági szempontjainak szem előtt tartása Esetenkénti rendelések el...máj. 07.